News Flash:

Alimentele ideale pentru slabit vara

15 Iulie 2015
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
pepene verde2
Vara este un anotimp aparte, cu concedii si vacante care iti pot da peste cap dieta. Asa ca si grija pentru alimentatie trebuie sa fie mai mare. 

Iata o lista cu alimente ideale pentru slabit in sezonul cald, pe care le poti manca si acasa si la restaurant, scrie Webmed.

Fasolea si lintea nu sunt alimente care ingrasa, ba din contra, sunt ideale in dieta. Ambele sunt superstaruri in ceea ce priveste nutritia, sunt bogate in proteinefibrecarbohidrati complecsi, fier, magneziu, potasiu si zinc. Combinatia este ca o pilula de slabit, dar fara efecte secundare. Cum ai parte de ea: in supe, tocanite, salate, sub forma de hummus, combinata cu nautul.

Pepenele verde este fructul verii. In plus este un "dulce" natural, fara complicatii. Pepenele verde este o buna cale de hidratare, este sarac in caloriisi plin de vitamina C si A, potasiu si licopen. 

Cartofi dulci sunt o combinatie benefica de nutrienti. In plus au capacitatea de a tine sub contol senzatia de foame. Sunt o buna sursa de beta-caroten, vitamina C, fibre si potasiu si sunt o leguma versatila. Daca ai ocazia, nu-i ocoli in vacante.

Varza rosie este salata ideala. Este o foarte buna sursa de fibre, vitaminele A, D si K, acid folic si o gramada de minerale benefice. Este genul de leguma care se poate manca fara limite, cruda, si merge alaturi de orice: carne sau alte legume

Rosiile conservate, sucul de rosii si rosiile proaspete - Vara este perioada rosiilor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa uiti sucul de rosii si rosiile conservate. Sunt un beneficiu enorm pentrusanatate si protejeaza pielea de efectele soarelui de vara. In plus au putine calorii, hidrateaza bine si merg alaturi de orice, fie sub forma de salata, fie in pahar, sub forma de suc.

Iaurtul simplu este o buna sursa de proteine si, prin aceasta, un aliment care combate apetitul sau, dupa caz, il tine sub control. Iarna sau vara, iaurtul nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica. In plus calciul, pe care iaurtul il contine din belsug, este un mineral care blocheaza depunerile de grasime in tesuturi. 

pepenele verde cartofi dulci varza rosie rosiile iaurtul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004860 (s)