News Flash:

Alge zana care te reprezinta si afla ce atragi in viata ta. E un test care te va redescoperi

16 Martie 2018
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
zana 640x336

Zanele sunt niste spirite eterice, fiind considerate drept cele ce ajuta ingerii. Zana pe care o vei alege va arata ce atragi tu in viata.

1. Zana florilor

Zana florilor este simbolul pacii, compasiunii si simplitatii. Calitatile pe care le atragi in viata ta sunt insistenta si capacitatea de a-i intelege pe cei din jur. Esti o fiinta sensibila la fel ca o petala de trandafir, de aceea te intristezi foarte repede din cauza unor discutii dure si incerci sa fii pe cat se poate de delicat. Totusi, in situatiile complicate esti in stare sa te ei in maini si sa depasesti orice impedimente. Cei din jur ar trebui sa fie mai antenti la ceea ce-ti spun, pentru ca ai putea usor sa-ti iesi din fire si sa dai frau liber emotiilor.

2. Zana ghetii

Zana de gheata este simbolul puterii, indraznelii si inteligentei. Tu poti trece cu demnitate prin toate incercarile vietii, pentru ca obisnuiesti sa atragi de partea ta o responsabilitate in plus. Esti un lider innascut, caruia ii place sa realizeze proiecte complicate si sa conduca grupuri de oameni. Cei din jur depind de tine si paseaza pe umerii tai problemele dificile, stiind, ca tu esti capabil sa ei decizii rationale si rapide. Esti o persoana greu de suparat sau de enervat si din fericire, acest lucru te ajuta in viata.

3. Zana gradinii

Zana gradinii este simbolul inventivitatii, ingeniozitatii si bucuriei. Tu atragi in viata ta toate tipurile de comunicare si interactiuni. Oamenii din jur sunt impresionati cat de rapid gasesti noi idei creative, in timp ce tu obisnuiesti sa te scufuzi prea mult in fanteziile tale. Stii sa-ti creezi o imagine superba si intotdeauna lasi o impresie buna despre tine. Esti destul de vorbaret si vesel, nu prea stii sa ei viata in serios.

Sursa: yandex.ru


zanele zana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006464 (s)