News Flash:

ALERTA! Un avion de pasageri TAROM, interceptat de avioane militare in spatiul aerian ungar

28 Aprilie 2017
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
tarom1
Avioane militare ungare au fost ridicate vineri de la sol pentru a intercepta un avion de pasageri care intrase in spatiul aerian al Ungariei fara a anunta acest lucru in prealabil, a declarat Ministerul Apararii ungar, citat de MTI si preluat de Agerpres.
Avionul de pasageri, un model Boeing-737, efectua un zbor de la Munchen (Germania) catre Sibiu (Romania). El a intrat in spatiul aerian ungar vineri la ora locala 11:18 (09:18 GMT) mentinandu-si culoarul de zbor, dar nu a reusit sa stabileasca legatura cu controlul de trafic aerian civil din Ungaria.
La scurt timp, Centrul pentru operatiuni aeriene combinate al NATO a alertat avioanele militare Gripen (de productie suedeza) din cadrul fortelor armate ungare, care au identificat avionul si l-au escortat pana la frontiera ungaro-romana.
In urma interceptarii sale de catre avioanele militare ungare, aparatul Boeing-737 a stabilit contactul cu controlul de trafic aerian la ora locala 11:36 (09:36 GMT), a adaugat ministerul citat.
Potrivit informatiilor de pe site-ul Flightradar24.com, zborul Munchen-Sibiu era operat de compania romana de transport aerian TAROM.

boeing-737
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012072 (s)