News Flash:

ALERTA! Autostrada A2 si 50 de sectoare de drumuri nationale/europene, INCHISE!

6 Ianuarie 2017
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inzapezit
Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, precum si 50 de drumuri nationale/europene sunt inchise vineri dimineata circulatiei autovehiculelor, informeaza IGPR. Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise vineri, incepand cu ora 01,30, din cauza vremii nefavorabile. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o noua atentionare Cod rosu de viscol si ninsori, valabila in urmatoarele ore in judetele Constanta si Tulcea.
UPDATE ORA 12.26 Neamt: Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna in tot judetul
Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna in tot judetul, dar nu sunt drumuri inchise, informeaza un comunicat al Prefecturii Neamt, remis, vineri, AGERPRES.
Cele 9 localitati care au ramas, in noaptea de joi spre vineri, fara curent electric, din cauza viscolului, sunt realimentate in acest moment cu energie.
Sectia de Drumuri Nationale actioneaza pe toate sectoarele de drum din judet cu 16 utilaje de deszapezire si imprastiere de material antiderapant.
De asemenea, operatorii care au contract cu Consiliul Judetean actioneaza pe 33 de sectoare de drum judetean.
Pentru prevenirea decesului prin hipotermie, la centrele de noapte au fost cazate 37 de persoane fara adapost.
Judetul Neamt se afla sub cod galben de ninsoare si viscol pana sambata, la ora 10,00.
La ordinul inspectorului general al IGSU, un echipaj al ISU Neamt, format din 3 subofiteri si o autosenilata, se afla la Braila in sprijinul echipelor de interventie de acolo.
* UPDATE ORA 12.18 Buzau: Trei localitati fara curent electric, patru drumuri nationale inchise
Trei localitati din judetul Buzau, Padina, Luciu si Largu, au ramas fara curent electric, iar patru drumuri nationale au fost inchise vineri dimineata din cauza zapezii si a viscolului.
Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau remis vineri, AGERPRES, pentru siguranta participantilor la trafic au fost inchise circulatiei DN2C intre localitatile Buzau-Slobozia, DN 2E85 intre localitatile Buzau-Ramnicu Sarat-Urziceni, DN2B intre localitatile Buzau-Braila si DN22 intre localitatile Ramnicu Sarat-Braila.
Totodata, s-a luat masura restrictionarii traficului rutier pe DN10 Buzau-Brasov pentru masinile de mare tonaj.
In urma unor defectiuni aparute in reteaua de alimentare cu energie electrica au fost afectate localitatile Padina, Luciu si Largu, respectiv circa 2.800 de abonati.
In cursul diminetii de vineri, o ambulanta din cadrul SAJ Buzau, insotita de un utilaj antemergator de la Sectia de Drumuri Nationale, a intervenit pentru transportarea la Spitalul din Ramnicu Sarat a unui copil in varsta de aproximativ 3 ani, care avea febra si necesita ingrijire medicala de specialitate.
In comunicatul de presa se mai mentioneaza ca, in cadrul sedintei extraordinare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, s-au luat masuri privind cresterea capacitatii operationale la toate institutiile Ministerului Afacerilor Interne din judetul Buzau, intocmirea unui plan de masuri cu sarcini precise pentru fiecare membru cu atributii in gestionarea situatiilor de urgenta si deplasarea reprezentantilor autoritatilor publice locale pentru verificarea situatiei in teren.
Judetul Buzau se afla sub avertizarea meteorologica cod rosu intre orele 8,30-13,00, respectiv viscol puternic, rafale de vant de peste 85 km/h si vizibilitate redusa pana la zero.
* UPDATE ORA 11.40 Ilfov: Toate drumurile judetene au fost si sunt functionale
Toate drumurile judetene din Ilfov au fost si sunt functionale, informeaza un comunicat de presa al Consiliul Judetean.
Potrivit sursei citate, s-a intervenit si se intervine in continuare cu toate utilajele prevazute pentru deszapezire, fapt ce faciliteaza circulatia in conditii de iarna.
* UPDATE ORA 11.25 Galati: Sapte drumuri judetene, blocate din cauza viscolului
Un numar de sapte drumuri judetene sunt blocate la acesta ora din cauza viscolului, se arata intr-un comunicat de presa transmis vineri AGERPRES de Inspectoratul Judetean de Politie Galati.
Potrivit comunicatului, sunt blocate DJ 251 Smardan — Slobozia Conache, DJ 24A Radesti—Beresti—Corod, DJ 242 Targul Bujor—Varlezi, DJ 255 Slobozia—DN 25, DJ 242 E Baneasa—Oancea, DJ 242 Baneasa—Suceveni, DJ 242 A Radesti—Beresti—Cavadinesti.
Mai sunt blocate si DN 22 B Galati—Braila, DN 24 D Galati—Vaslui si DN 25 Hanu Conachi si Sendreni.
De asemenea, circulatia este restrictionata pe toate drumurile nationale pentru vehicule mai mari de 7,5 tone.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006010 (s)