News Flash:

CFR Calatori anuleaza, vineri, patru curse InterRegio din cauza conditiilor meteo

6 Ianuarie 2017
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
tren zapada 2
Transportatorul de calatori pe calea ferata CFR Calatori a anuntat astazi ca va anula vineri patru curse InterRegio pe ruta BucurestiNord Constanta, doua curse InterRegio pe ruta Bucuresti Nord Slobozia Veche si mai multe curse Regio, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, scrie news.ro.


Doua din cele patru curse InterRegio anulate, pe ruta Bucuresti Nord - Constanta, sunt IR 1581 si IR 1587, care pleaca vineri 6 ianuarie din Bucuresti la orele 7:30, respectiv 16:00. Celelalte doua sunt IR 1582 si IR 1588, care pleaca din Constanta la orele 13:00, respectiv 19:00.


Din cele doua curse InterRegio pe ruta Bucuresti Nord - Slobozia Veche, prima, IR 1771, pleaca din Bucuresti la ora 6:40, iar a doua, IR 1776, pleaca din Slobozia Veche la ora 20:20.


Totodata, CFR Calatori a anulat mai multe curse Regio, inclusiv pe rutele Bucuresti Obor - Fetesti, Slobozia Veche - Tandarei si Mangalia - Constanta.


Compania a anuntat ca va introduce locomotive diesel pe anumite rute, care pot opera in cazul in care va ceda linia de alimentare cu energie electrica.


”De pe ruta Medgidia-Tulcea au fost retrase automotoarele si introduse locomotive diesel cu vagoane si pluguri intarite. De asemenea, ne-am organizat cu locomotive diesel si in alte locatii feroviare, in situatia in care circulatia cu automotoare va fi dificila. Depozitele de combustibil sunt asigurate cu combustibilul necesar iar statiile de preincalzit vagoane functioneaza la parametri normali. Au fost pregatite locomotive diesel de rezerva, au fost suplimentate echipele de interventie iar garniturile de tren sunt verificate inainte de plecarea in cursa”, se arata in comunicatul companiei.


Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat ca ar putea emite, pentru vineri, un cod rosu de viscol pentru mai multe judete din sud-estul tarii.

transportatorul calatori cfr calatori vineri interregio bucuresti nord
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006206 (s)