News Flash:

ALERTA! Atentie la drum! COD GALBEN de ceata in jumatate din tara

28 Ianuarie 2018
888 Vizualizari | 0 Comentarii
ceata 1

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca mai multe judete se afla, duminica dimineata, sub atentionare cod galben de ceata. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este scazuta pe mai multe artere, iar porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea au fost inchise.
Astfel, pana la ora 11 sunt sub atentionare cod galben de ceata judetele Buzau, Braila, Ialomita, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Gorj, Olt, Valcea, Dolj, Brasov, Harghita, Sibiu, Covasna, Timis, Arad si Alba.

Vizibilitatea scade local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, iar pe alocuri este posibila chiciura.

Si in Tulcea, Vrancea, Iasi, Bacau, Galati, Neamt, Constanta este cod galben de ceata, atentioarea fiind valabila pana la ora 9.
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza cetii traficul auto se desfasoara dificil pe mai multe artere rutiere din tara. Astfel de probleme sunt semnalate pe arterele rutiere din judete precum: Alba, Bacau, Buzau, Braila, Brasov, Calarasi, Constanta, Covasna, Giurgiu, Dambovita, Dolj, Galati, Ialomita, Ilfov, Gorj, Harghita,Olt, Neamt, Teleorman, Tulcea si Vrancea.

Potrivit Infotrafic, pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta traficul rutier se desfasoara ingreunat din cauza cetii care a redus vizibilitatea intre 100 si 150 de metri.

De asemenea, din cauza cetii porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea au fost inchise traficului maritim si fluvial.

Pentru a preintampina producerea unor evenimente rutiere nedorite, politistii le recomanda conducatorii auto care se deplaseaza in astfel de zone sa manifeste prudenta sporita la volan, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte si sa nu se hazardeze in efectuarea unor manevre riscante in trafic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008742 (s)