News Flash:

Ai parchet vechi, dar nu-ti permiti sa-l inlocuiesti? Uite cum sa-i redai stralucirea. O sa-ti iasa ca nou

20 Februarie 2018
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
parchet lacui

podea de lemn contribuie la crearea unei atmosfere calde si primitoare in casa. Parchetul este atragator pentru proprietarii de locuinte pentru ca se curata si se intretine usor, spre deosebire de covoare. Totusi, el nu este scutit de urmele trecerii timpului. Parchetul din lemn, spre deosebire de cel laminat, ajunge sa arate uzat si lipsit de stralucire dupa o vreme. Iata cum redai stralucirea parchetului de lemn si-l faci sa arate ca nou.

Una dintre cele mai simple si economice metode de a face parchetul de lemn sa arate ca nou presupune slefuirea si lacuirea sa. Aceste operatiuni ar trebui realizate anual. Lacuirea parchetului ajuta la protejarea lemnului, creste rezisteanta acestuia la uzura si la murdarie, si usureaza intretinerea. Va prezentam in continuare pasii de urmat.

Cum redai stralucirea parchetului. Curata
Inainte de orice, suprafata de care te ocupi trebuie sa fie curata. Examineaza atent parchetul sa vezi daca are pete, unde va trebui sa insisti. Spalal-l cu o solutie din apa si putin otet, dupa ce ai aspirat temeinic. Lasa-l sa se usuce complet inainte de a trece la urmatorul pas.

Cum redai stralucirea parchetului. Slefuieste
Foloseste lana de otel si o masina de slefuit parchet. Dupa ce termini, aspira atent si aplica un solvent cu o carpa curata pe toata suprafata. In acest fel, lacul se va intinde uniform.

Cum redai stralucirea parchetului. Lacuieste
Da cu acelasi tip de lac folosit anterior pe parchetul tau. Foloseste o pensula pentru a il aplica la margini si colturi si un mop cu burete pentru restul suprafetei pentru a economisi timp.


podea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007791 (s)