News Flash:

Ai mancat vreodata OUA MURATE in otet? Doamne, cat de bune sunt! Se prepara foarte usor iar gustul e dumnezeiesc! Am facut 3 borcane, ca sa duc si la serviciu! Uite cat de usor se prepara

18 Februarie 2018
2805 Vizualizari | 0 Comentarii
oua murate

Iti propunem o reteta inedita, cu care iti vei da familia si invitatii pe spate: oua murate.

Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:

- 6 oua

- o cana de cana de otet

- o cana de apa

- o lingura de boabe de mustar

- un catel de usturoi

- o lingura de piper boabe

- o foaie de dafin

Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.

Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.

Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iti propunem o reteta inedita, cu care iti vei da familia si invitatii pe spate: oua murate.

Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:

- 6 oua

- o cana de cana de otet

- o cana de apa

- o lingura de boabe de mustar

- un catel de usturoi

- o lingura de piper boabe

- o foaie de dafin

Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.

Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.

Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!

Iti propunem o reteta inedita, cu care iti vei da familia si invitatii pe spate: oua murate.

Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:

- 6 oua

- o cana de cana de otet

- o cana de apa

- o lingura de boabe de mustar

- un catel de usturoi

- o lingura de piper boabe

- o foaie de dafin

Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.

Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.

Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005986 (s)