News Flash:

Ai grasime pe fund? Dr. Oz te sfatuieste cum scapi de aceasta problema

28 Ianuarie 2017
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
grasime fund

Planul pe care Dr. Oz t-il pune la dispozitie include atat exercitii fizice si o dieta alimentara, cat si diverse sfaturi.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a reduce dimensiunea fundului tau.

Suplimente alimentare

Radacina Kudzu este un supliment care topeste grasimile si care grabeste procesul de eliminare al acestora. Acest element contine fitoesterogeni, care ajuta la reglarea esterogenului si nivelului de zahar din sange. La randul lor, aceste reactii contribuie la reglarea cantitatii necesare de grasimi si la eliminarea cantitatii in exces.

Radacina de Kudzu se gaseste in unele magazine naturiste si poate fi consumata in fiecare dimineata, dar nu mai mult de 100 de miligrame.

Negresa care arde grasimile

Cand te gandesti la negresa, automat te gandesti la o cantitate mare de calorii si la un fund si mai mare. Ei bine, exista o reteta speciala de negresa, care ataca grasimile datorita ingredientelor pe care le contine.

Dieta

In mod surprinzator, un mod inedit de a scapa de grasimea de pe fund este acela de a consuma carbohidrati. Pentru ca fundul tau este predispus la depozitarea de grasimi, glucide complexe, carbohidratii se vor descompune rapid si vor oferi un flux constant de energie. In acest fel, nu vei mai simti nevoia sa consumi grasimi.

Pentru a avea un depozit suficient de carbohidrati, nu trebuie decat sa consumi cereale integrale, carne de pui, carne de curcan etc.

Este recomandat sa ai parte de o dieta care sa contina 275 de grame de carbohidrati, 150 de grame de proteine si 34 de grame de grasime. Iata un plan de dieta pe care il poti adopta:

Micul dejun: o bucata de sunca de curcan cu paine prajita si clatite cu afine
Pranz: o portie de pui cu doua felii de paine integrala
Cina: 100 de grame de carne de curcan pe gratar cu piure de cartofi.

Ingrediente:

Doua linguri de cacao
O jumatate de lingurita de boia iute
O lingurita de scortisoara
O cana cu faina

Jumatate de cana de lapte.

Amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui mixer, pana cand se formeaza o pasta. Adauga amestecul intr-o tava in care ai asternut hartie de copt si baga tava la cuptor, la foc mic, timp de aproximativ 20 de minute.

Nu uita de sport

Exercitiile fizice intense au puterea de a tonifia musculatura fundului si de a topi grasimile, astfel incat posteriorul tau sa arate impecabil. Joggingul, fandarile si genoflexiunile se numara printre exercitiile care nu trebuie sa lipseasca din programul zilnic. 30 de minute de sport sunt suficiente pentru a grabi conturarea fundului tau, intr-un timp record.

Este nevoie ca aceste exercitii sa fie realizate zilnic, fara exceptie, pentru o perioada de aproximativ patru saptamani. Doar asa vei incepe sa vezi rezultate multumitoare.

Doar respectand acesti pasi vei reusi sa ai un fund perfect, asa cum iti doresti.


suplimente alimentare dieta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008063 (s)