News Flash:

Pozitii de week-end care innebunesc orice barbat

27 Ianuarie 2017
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
fac dragoste41

Pozitiile care ofera o penetrare profunda sunt appreciate de majoritatea barbatilor, iar doggy style corespunde acestui criteriu. Iata insa si alte pozitii sexuale care innebunesc orice barbat, potrivit Unica:


1. Aceasta pozitie este incredibil de senzuala, iar el are acces cu mainile pe sanii si posteriorul tau in egala masura! Tu stai pe o parte cu piciorul de deasupra indoit si cel de dedesubt intins. Iubitul tau se va pozitiona intre picioarele tale, astfel incat sa te poata penetra. Pentru o penetrare cat mai profunda, roaga-l sa-ti ridice piciorul de deasupra pe pieptul sau umarul sau.

2. Daca vrei sa-l provoci intr-un mod foarte spontan si indecent, incepeti sexul din picioare. Invita-l sa te penetreze din spate. Poti da o alura foarte sexy pozitiei, daca il rogi sa iti ridice un picior in lateral, in timp ce tu te sprijini cu mainile de un perete. La fel de sexy este sa pui un scaun rezemat cu spatarul de perete, pentru ca tu sa iti asezi un picior pe el. Astfel, ii oferi iubitului mai mult acces, dar si o priveliste sexy.

3. In cazul in care vrei ca pozitia de sex sa-l incite foarte tare vizual, e simplu: aseaza-te deasupra lui. Pentru a-i oferi un adevarat show erotic, alterneaza momentele in care stai aplecata spre el cu cele in care te lasi pe spate. In prima varianta iti poti lipi clitorisul de bazinul lui, iar in cea de-a doua punctul tau G este stimulat. Cu siguranta va fi incantat sa te vada in extaz.

4. Tot deasupra lui, dar de data aceasta cu spatele la el! Tine-ti picioarele apropiate, cu talpile intre picioarele lui si roaga-l sa-ti sustina posteriorul cu mainile. Ca sa-i fie mai comod, se poate pozitiona in sezut, cu spatele sprijinit de un perete. Aceasta pozitie ii permite sa te atinga si sa te ghideze dupa bunul sau plac, asa ca il va incita cu siguranta.
 
5. O alta pozitie incitanta pentru barbati, care le permite sa domine este si aceasta: stai intinsa pe fata, dar sprijinita in coate. Arcuieste-ti spatele si ridica usor posteriorul, pentru ca iubitul tau sa te poata penetra. Te poti sprijini in talpi sau genunchi pentru a te misca la unison cu el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005436 (s)