News Flash:

Afla si tu ce tip de femeie esti in functie de zodia pe care o ai – femeia taur este de departe cea mai…

10 Februarie 2018
1079 Vizualizari | 0 Comentarii
ce fel de femeie esti zodii

Citirea predictiilor zodiacale si a horoscopului zilnic este un lucru distractiv de facut. Unii oameni cred in aceste semne cu toata inima lor, de aceea am adunat o lista de tipuri de femei bazate pe semnul zodiacal.

 

1. Berbec


Aceste femei sunt considerate a fi liderii din echipele lor deoarece au o putere incredibila si un control de invidiat. Ele nu isi forteaza puterea asupra altora deoarece sunt constiente de consecintele actiunilor lor.

 

2. Taur

Femeile taur sunt foarte incapatanate si au curajul de a-si apara opiniile si perspectivele asupra vietii. Ele au curajul sa vorbeasca pentru cei dragi si prin natura, sunt foarte iubitoare si grijulii, placandu-le sa ii ajute pe cei din jur.

 

3. Gemeni


 
Femeile gemeni sunt unele carora le place sa gandeasca in afara cutiei si mereu au idei noi si inovatoare care le ajuta in viata. Ele sunt dominante uneori deoarece stiu sa isi foloseasca puterea cu mare grija.

4. Rac

Aceste femei sunt foarte misterioase, asa ca nu este foarte usor sa le intelegi; ele sunt foarte pasionale si neinfricate, de asemenea. Loialitatea este cel mai important lucru pentru ele si le poti impartasi orice secret deoarece este in siguranta cu ele.

 

5. Leu

Femeile leu sunt liderii acestei luni; scopurile lor sunt cele mai importante si nimic nu le poate opri din a si le indeplini. Ele sunt faimoase pentru ca seteaza standarde noi pentru toata lumea.

 

6. Fecioara

Aceste femei au standarde morale foarte ridicate si mereu aleg calea corecta, indiferent de situatie. Prin natura lor, ele sunt iubitoare, ajuta pe oricine are nevoie si au un suflet de inger.

 

7. Balanta

Prin natura lor, aceste femei sunt decente, inteligente si au si o limba ascutita; simtul umorului la ele este foarte bine dezvoltat si sunt niste femei foarte destepte si intelegatoare.

 

8. Scorpion

Femeile scorpion sunt foarte constiente de propria lor persoana si stiu ce isi doresc de la viata. Sunt foarte sincere, nu mint, insa onestitatea lor poate sa raneasca adesea oamenii din jurul lor.

 

9. Sagetator

Aceste femei sunt vrajitoarele lumii emotionale. Ele au o intelegere profunda a emotiilor si le este usor sa isi dea seama care sunt lucrurile prin care trec persoanele de langa ele.

 

10. Capricorn

Femeile capricorn sunt extrem de independente si nu se dau inlaturi cand vine vorba despre munca. Ele nu traiesc intr-o lume fantezista si au un simt al realitatii foarte bine inradacinat. Stiu la ce sa se astepte de la viata si au o gandire practica.

 

12. Varsator

Ele sunt pasionale in ceea ce priveste munca si visurile lor si nu se odihnesc niciodata cand vine vorba despre asta. Ele cred ca pot face o diferenta in aceasta lume si sunt foarte motivate.

 

13. Pesti

Femeile pesti sunt generoase, oneste si iubitoare: ele s-au nascut cu dragoste si asta este ceea ce ofera lumii. Totusi, sunt foarte sensibile si emotionale, insa nu le arata aceste emotii niciodata celor din jur.


berbec taur gemeni rac leu capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004715 (s)