News Flash:

Aeroportul International Timisoara, in vizorul societatilor straine

8 Februarie 2015
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Societatile straine care ofera servicii si echipamente in domeniul infrastructurii aeroportuare se arata foarte interesate de proiectele de dezvoltare ale Aeroportului International 'Traian Vuia' Timisoara si de viitoare colaborari. Constatarea a avut loc in cadrul recentului Summit Anual al Dezvoltarii si Extinderii Aeroporturilor, care a avut loc la Istanbul, la care Aeroportul International 'Traian Vuia' Timisoara a obtinut participare gratuita. In cadrul intalnirii, unele aeroporturi au prezentat reprezentantilor institutiei aeroportuare banatene concret, din experienta proprie, si diferite modele de finantare, cum ar fi parteneriate public-private, fonduri europene si finantari prin institutii bancare.
”Acest eveniment a fost foarte util pentru a analiza modul in care s-au dezvoltat alte aeroporturi din lume, oferind exemple de reusita ce vor fi analizate si la nivelul administratiei aeroportului timisorean, in special datorita faptului ca Aeroportul International Timisoara pregateste realizarea in perioada 2015-2030 a doua obiective majore: Terminalul Intermodal de Marfa si Terminalul Intermodal de Pasageri. Ambele obiective sunt incluse in Master Planul General de Transport al Romaniei, valoarea estimata a realizarii lor ridicandu-se la 82,2 milioane de euro, fonduri nerambursabile”, spune Daniel Idolu, director general al Aeroportului International 'Traian Vuia', scrie ziuadevest.ro.
Evenimentul de la Istanbul a avut drept scop schimbul de experienta si de informatii in dezvoltarea unor aeroporturi similare ca si capacitate cu Aeroportul Timisoara, dar si cu cele mai dezvoltate. Alaturi de reprezentantul Aeroportului International Timisoara, au participat societati care ofera diferite echipamente si servicii aeroportuare, dar si coordonatorii departamentelor de dezvoltare din cadrul Munich Airport, Malta Airport, Amsterdam Airport, Brussels Airport, Istambul Airport, Vienna Airport, Abu Dhabi, Hamburg, Dublin, Dubai, Oslo etc. Aeroportul International Timisoara Traian Vuia a fost reprezentat de directorul de Dezvoltare si Investitii.

societatile straine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006787 (s)