News Flash:

Adrian Mutu, interventie estetica de 20.000 de euro. ”Te nasti cu anumite calitati, dar trebuie sa le imbunatatesti”

20 Octombrie 2021
557 Vizualizari | 0 Comentarii
Adrian Mutu

Adrian Mutu este constient ca imaginea sa vinde foarte bine. Briliantul nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de investititii personale si nici de data asta nu s-a abatut de la regula. Adi a scos din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 20.000 de euro si spune ca a meritat. Mutu nu vrut sa isi schimbe radical infatisarea, ci si-a imbunatatit zambetul.


Adrian Mutu si-a dorit o dantura ca la Hollywood si a mers pe premisa ca dai un ban, dar stai in fata. Briliantul a mers la unul dintre cei mai renumiti specialisti si, dupa ce a incercat un filtru, s-a convins ca fatetele sunt cea mai buna optiune. Intreaga interventie a durat aproximativ doua saptamani, dar rezultatul este fix asa cum se astepta el.
„Te nasti cu anumite calitati, dar pe parcurs trebuie sa le imbunatatesti. L-am ales pe doctorul Yazan  AQ, pentru ca este un profesionist, bineinteles, si este foarte atent la detalii. Dorinta mea de a avea dintii perfecti s-a indeplinit”, spune Adrian Mutu.


Adrian Mutu este liber de contract dupa despartirea de U Craiova 1948. Briliantul asteapta o oferta, chiar daca a anuntat ca vrea sa aiba o pauza de cateva luni. Mihai Stoichita a declarat ca Mutu nu este o varianta luata in calcul pentru functia de selectioner, mai ales acum cand are de gand sa semneze cu o echipa din Ungaria.
M-a luat prin surprindere, nu ma asteptam. Dar probabil el stie mai bine ce e in sufletul lui si prin cate a trecut. Eu cred ca nu a fost corect ce i s-a intamplat de-a lungul timpului. Cred ca trebuia sa fie mult mai rabdator cu el. Atunci cand a avut sustinere a si dovedit, ma refer la nationala de tineret. O sa vedem ce se intampla, poate o sa se razgandeasca”, a spus Mutu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006717 (s)