News Flash:

Adevarul despre conservele de ton pe care le cumperi din magazine

24 Februarie 2016
5545 Vizualizari | 0 Comentarii
salata ton
Faptul ca tonul inoata pe distante mari, inseamna ca tonul care traieste inOceanul Pacific a luat cu siguranta contact cu radiatiile care s-au raspandit laFukushima, cel putin o data in viata lui, daca nu de mai multe ori. Mult mai probabil este vorba despre tonul alb si rosu care au o viata mai lunga (marea majoritate a conservelor de ton au in continut una dintre cele doua specii). 

Stiati ca radiatiile de la Fukushima sunt in continuare o problema serioasa si ca azi in Oceanul Pacfic se scurg in fiecare zi in jur de 300 de tone de deseuri radioactive datorita dezastrului care s-a produs? Toate deseurile varsate in ocean se vor depune pe fundul apei si se vor mentine radioactive pentru mult timp de acum inainte, lucru ce va duce la afectarea intregului ecosisitem. 

Expunerea la radiatii este extrem de periculoasa. In plus, tonul acumuleaza pe parcursul vietii o cantitate insemnata de mercur toxic, care se va depune in carnea lui, ca urmare a poluarii industriale, iar efectele secundare ale consumului sunt oribile: de la tulburari cognitive, precum si probleme de coordonare, afectarea memoriei, dureri abdominale, greata, varsaturi,pana la aparitia problemelor mult mai grave de sanatate cum ar fi bolile cronice.


tonul oceanul pacific radiatiile fukushima tonul alb rosu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004772 (s)