News Flash:

Adevarul despre APA CU LAMAIE! Ce se intampla daca bei un pahar in fiecare dimineata

29 Decembrie 2017
972 Vizualizari | 0 Comentarii
apa calda cu lamaie2

Consumul in fiecare dimineata al unui pahar cu apa cu lamaie este considerat, in ultima vreme, un obicei sanatos, ajutand la imbunatatirea procesului digestiv si a sistemului imunitar, sucul de lamaie fiind bogat in vitaminele B si C, potasiu, calciu, magneziu, fier si antioxidanti.

Acest obicei duce la o hidratare corecta si sanatoasa, mentinand un echilibru al organismului.
De asemenea, continutul de antioxidanti din lamaie este benefic, acestia fiind folositi in majoritatea produselor cosmetice si de ingrijire a pielii. Astfel, aportul zilnic de antioxidanti va ajuta la mentinerea sanatatii si aspectului luminos al pielii. Sucul de citrice ajuta la producerea de colagen si inlocuirea celulelor epiteliale moarte scrie libertatea.ro

Vitamina C este foarte utila in lupta impotriva gripei si racelilor, ceea ce inseamna ca o doza zilnica de apa cu lamaie poate ajuta in a tine virusii departe si a mentine organismul sanatos si mai rezistent.

Acidul citric este un bun antiinflamator, scazand nivelul de acid uric care poate duce la inflamarea incheieturilor si la eliminarea senzatiei de durere. Evident, consumul de apa cu lamaie nu este un tratament, dar o dieta urmata regulat ofera organismului mijloacele necesare de a reactiona mai bine si a se recupera mai usor in momentul aparitiei unor probleme.

Lamaia are si proprietati antibacteriene, ceea ce inseamna ca pe langa protejarea in fata racelilor si a gripei, consumul de apa cu lamaie ajuta si la protejarea impotriva unor probleme digestive ce pot fi provocate de diferiti microbi. De asemenea, consumul de apa cu lamaie ajuta la protejarea impotriva infectiilor gatului, gratie acelorasi proprietati antimicrobiene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005532 (s)