News Flash:

Adda, asaltata cu replici dure dupa ce a recunoscut ca inca mai doarme in pat cu baietelul ei. „Pentru ca isi doreste asta!”

2 Decembrie 2021
557 Vizualizari | 0 Comentarii
Adda

Dupa participarea la Asia Express, multi si-au schimbat parerea despre Adda si, dintr-o femeie sensibila au inceput sa creada ca este o persoana extrem de dura cu cei de acasa. Aparentele insala mereu, iar Adda a demonstrat ca Asia Express a scos ce este mai rau din ea, dar realitatea de acasa este cu totul si cu totul alta.

Adda a inceput sa fie din ce in ce mai transparenta cu fanii, mai ales dupa ce s-a confruntat cu anumite probele de sanatate si a simtit nevoia sa le ofere anumite detalii celor aflati in aceeasi situatie ca si ea. Din cand in cand, Adda posteaza si episoade din viata de familie si din viata de mama. Dupa ce le-a povestit fanilor acum cateva saptamana ca piciul ei are deja prima iubita la gradinita, acum, artista a facut o alta dezvaluire. Se pare ca Alexutu, asa cum il alinta ea, adora sa doarma in bratele lui, iar Adda este topita dupa astfel de momente. Fanii nu au inteles deloc mesajul pe care a vrut sa-l transmita artista si au inceput sa o critice instant. Adda s-a aparat imediat si le-a transmis tuturor un mesaj cat se poate de clar.

„Woow, are 5 ani si inca dormi cu el?! Da! Pentru ca isi doreste asta. Si eu imi doresc. Pentru ca vrea sa se simta in siguranta si eu vreau sa-l stiu linistit. Pentru ca e puiul meu si inca ma trezesc sa il invelesc. Il verific daca respira bine, daca are nasul infundat sau daca doarme intr-o pozitie ciudata. Da! Ma trezesc anchilozata. Imi serveste coate, picioare, dar nu as schimba asta cu nici un somn de “5 ⭐️“. Acum cateva minute l-am invelit si l-am sarutat pe cap. S-a trezit si s-a intors spre mine. M-a luat in brate, mi-a zambit si mi-a spus “te iubesc, mami!”, apoi a oftat si a adormit la loc. ❤️ Ora 02:35. ????”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005592 (s)