News Flash:

ACUZATII INCREDIBILE! Chereches, primarul reales al orasului Baia Mare: "Mi-au spus sa le dau pe Udrea sau Oprea si uita de mine..."

18 Iulie 2017
955 Vizualizari | 0 Comentarii
catalin chereches
Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, sustine ca anchetatorii din dosarul sau in care a fost acuzat de luare de mita i-ar fi cerut sa faca denunturi impotriva lui Gabriel Oprea sau a Elenei Udrea, considerati ”pesti mari”, iar in schimbul acestora, el ar fi scapat de acuzatii.
Catalin Chereches a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca nu a cedat presiunilor facute asupra sa deoarece este un om care nu face rau nimanui.
”Puteam scapa in 24 de ore, daca faceam niste denunturi. A fost un drum pe care l-am facut noaptea de la Baia Mare la Cluj-Napoca, cand m-au arestat, si mi s-a spus de catre cei care erau cu mine in masina -procurori, politisti judiciari, ca <intotdeauna este un peste mai mare, dati-ne si noua un peste mai mare, de exemplu pe d-na Udrea sau pe dl. Oprea, si maine noi uitam de dvs, iar dvs. o sa uitati de noi>. Nu stiu daca este o practica a DNA sau nu, dar stiu de la martorii din dosarul meu ca au fost pusi sub presiune sa declare ceva impotriva mea si sa se gaseasca mai multe pentru a se forma un dosar mai gros. Nu am cedat la aceste presiuni, pentru ca sunt un om care nu fac rau nimanui”, a spus Chereches.
Acesta a adaugat ca nu ar fi facut nici un denunt impotriva cuiva, deoarece tine la principiile sale.Mediafax.ro

primarul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004796 (s)