News Flash:

Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!

15 Mai 2021
637 Vizualizari | 0 Comentarii
dragos benea

Laurian Lucaș, fost viceprimar al municipiului Bacău în perioada 2000-2004,  îi aduce acuzații grave lui Dragoș Benea.

„Benea D. se plictisește îngrozitor în poziția lui de europarlamentar plătit cu mii de euro lunar, inclusiv de băcăuani, pentru a reprezenta interesele României în UE. De aceea, fiindcă viața lui este foarte ușoară, plină de prosperitate și protecție din partea sistemului, găsește de cuviință să păpușeze politica locală în detrimentul cetățenilor pe care nu dă doi bani.

Am fost colegi în admnistrația Sechelariu, ba chiar am împărțit același birou până în momentul în care, sfătuit fiind de Viorel Hrebenciuc, l-a trădat pe Dumitru Sechelariu, deși era considerat copilul de suflet, fapt ce arată caracterul îndoielnic al acestui personaj malefic și dăunător pentru Bacău. Unii au spus că a fost băiat deștept. Eu consider că este doar un laș fără coloană vertebrală care admite sa calce pe cadavre pentru a-și consolida puterea și influența.

Fiindcă în ultima vreme aruncă în spațiul public tot felul de elucubrații despre mine, nu mă duce gândul decât la ideea că îi este frică. Sau cum ar spune bătrânii, se strânge funia de par.

Îi spun lui Benea D. că eu sunt o persoană reabilitată din punct de vedere alegii pentru o vină care nu-mi aparține. Benea știe foarte bine asta. Mai ales că, în nota informativă a SRI-ului, după care a început cercetarea penală, numele său apărea alături de al meu. Benea D. uită acum, din înaltul funcției sale de la Bruxelles, că a fost responsabil de achizițiile publice în admnistrația Sechelariu, administrație pe care el vrea să o șteargă cu buretele. De aceea, vreau să răspundă la câteva întrebări:

Îți mai aduci aminte cum ți-ai construit vila de la Podu cu Lanțuri pe numele părinților? Aia pe care ai vândut-o de curând și te-ai mutat în Gherăiești. Sau de contractele cu fațadele blocurilor ori poate de cel cu iluminatul public sau de reabilitarea Teatrului Bacovia? A trecut timpul, ce-i drept, dar eu îmi aduc aminte toate detaliile.

Poți tu, Benea D, să explici concesionarea aeroportului către Nelu Iordache și cum de a ajuns ca firma concesionară să amenajeze agenția de bilete fix în spațiile comerciale ale familiei tale?“, a spus Laurian Lucaș.

Este incredibil cum instituțiile statului nu au anchetat până acum toate aceste nereguli. Poate de acum încolo acestea se vor sesiza și vor lua măsurile legale care se impun!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1929 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005924 (s)