News Flash:

Acesti parinti isi tin in brate cele 6 fetite gemene. Iata cum arata ele dupa 30 de ani

10 Aprilie 2018
2387 Vizualizari | 0 Comentarii
gemene

La 18 noiembrie 1983, in viata sotilor Walton a avut loc un eveniment care, in curand, a facut inconjurul lumii. Anume atunci Janet i-a daruit sotului ei 6 copii dintr-odata. Micutele Walton au devenit primele fetite sextuplete din lume care au supravietuit fara probleme dupa nastere.

Insasi Janet isi aminteste si in prezent ca, in acea neobisnuit de calda zi de toamna, ii era frica cel mai mult sa nu intarzie la spital. Masina cu care se deplasau a ramas blocata intr-un ambuteiaj, din cauza ca, dintr-un camion care era inaintea lor, cazuse un covor ce nu fusese bine atasat!
Astazi, la 30 de ani si un pic de la nasterea lor, una din fiicele sale i-a daruit, in sfarsit, o nepoata. Femeii i-a parut atat de frageda si vulnerabila micuta nou-nascuta, incat i-a fost greu sa creada ca aceasta cantareste 3, 3 kg, in limitele normei admisibile. Atunci cand a nascut ea, fiecare din fiicele ei cantarea putin peste un kilogram!
Acum sotii se amuza pe seama faptul ca demult, inainte de nasterea fetelor, erau pe punctul sa infieze cativa copilasi. Pe Janet nu o ajutau nici un fel de preparate, desi medicii ii asigurau ca si ea, si Graham sunt perfect sanatosi.Nu-i de mirare ca vestea despre aceasta sarcina neobisnuita i-a socat pe sotii Walton. Indiferent de situatie, sa refuze la un asemenea dar din partea sortii nici nu se gandeau. Janet a decis sa se dedice in totalitate copiilor, iar Graham si-a luat concediu pentru un an intreg, pentru a-si ajuta iubita sotie sa ingrijeasca de micute.

Primele sase saptamani de viata, micutele le-au petrecut in sectia de terapie intensiva neonatala. Apoi, parintii au putut sa-si ia fetitele acasa si totul a intrat in ritm firesc.
Tinerele, insa, nu se grabesc sa-si intemeieze familii. Cu toate aceste, nu au nimic impotriva copiilor. Dar sa repete experienta mamei lor, de a da nastere la sase copii, nu s-ar incumeta nici una din ele.

Daca ai 45 de minute libere, te invitam sa vizionezi un documentar despre aceasta familie neobisnuita!

Galerie Foto

gem2
sotilor walton micutele walton
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004589 (s)