News Flash:

Erau casatoriti si pareau sa duca o viata fericita, dar intr-un moment de furie povestea lor de dragoste s-a terminat. Dupa 5 ani s-au reintalnit, dar ce s-a intamplat in acel moment e cu adevarat tragic

10 Aprilie 2018
997 Vizualizari | 0 Comentarii
poveste

Un baiat si-a cerut iubita in casatorie.
Fata: Spune-mi, o sa ma iubesti cel mai mult in aceasta lume?
Baiatul: Desigur!

Fata: Ce sunt eu pentru tine?
Baiatul s-a gandit o clipa, s-a uitat cu atentie in ochii ei si a zis:
„Tu esti partea care lipseste din inima mea”. Fata a zambit, si ea a acceptat propunerea lui.

Dupa nunta lor, cei doi au avut o viata dulce si fericita pentru o vreme. Cu toate acestea, cuplul a inceput sa aiba probleme din cauza grijilor nesfarsite de zi cu zi si viata lor a devenit dificila.

Toate provocarile generate de viata au inceput sa ii loveasca pe cei doi indragostiti. Cuplul a inceput sa aiba din ce in ce mai multe certuri si fiecare cearta facea ca relatia lor sa fie din ce in ce mai rea.

Intr-o zi, dupa o cearta, fata a fugit din casa. Ea a strigat: „Nu ma iubesti!”
Baiatul nervos, din impuls, a spus: „Poate a fost o greseala sa ne casatorim! Tu ai fost niciodata partea lipsa a inimii mele!”

Cand a auzit aceste cuvinte nu a mai zis nimic si a stat pe marginea drumului, regreta foarte mult ca i-a spus sotul ei ceea ce a spus, dar cuvintele rostite nu pot fi luate inapoi. Cu lacrimi in ochi, ea a intrat in acasa si a inceput sa-si impacheteze lucrurile. Inainte de a parasi casa, ea a lasat un bilet pentru el. „Daca nu sunt cu adevarat partea lipsa a inimii tale, lasa-ma sa plec si sa caut pe cineva pentru care o sa fiu acea parte. Este mai putin dureros asa, sa mergem fiecare pe drumul lui.”

Cinci ani au trecut. El nu s-a recasatorit si a incercat sa afle despre viata ei intr-un mod indirect. Ea a parasit tara si era fericita. El regreta foarte mult ce a zis si ce a facut, dar niciodata nu a incercat sa o aduca inapoi. Intr-o zi, s-au intalnit in cele din urma, la aeroport, El pleca intr-o calatorie de afaceri.
Ea i-a zambit cu blandete.
Barbatul: Cum te simti?
Femeia: Sunt bine. Ce zici de tine, ai gasit partea lipsa a inimii tale?
Barbtul: Nu.
Femeia: Voi zbura la New York, cu urmatorul zbor.
Barbatul: Ma intorc in 2 saptamani. Da-mi un telefon atunci cand te intorci. Stii numarul meu. Nimic nu s-a schimbat.
Cu un zambet, s-a intors si i-a spus la revedere.

In aceeasi seara barbatul a auzit ca un avion care se indrepta spre New York a avut un accident. Femeia a murit. La miezul noptii el si-a aprins tigara si a simtit o durerea in inima lui. In cele din urma, el a stiut: ea a fost acea parte lipsa a inimii lui!

Uneori, oamenii spun lucruri pe care nu le simt in momentele de furie. 99% frustrarile noastre le descarcam pe cei dragi. Un moment de furie ar putea fi o pedeapsa pe viata.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Aceasta gravida a mancat o pizza la cina. A ajuns de urgenta la spital. Descoperirea soc a medicilor

Pana acum, cel mai mare beneficiu al unei pizze era gustul delicios! Dar o descoperire uimitoare ii atribuie si alte proprietati.

Mai multe proaspete mamici din Statele Unite ale Americii au declarat ca travaliul le-a fost declansat de catre… o pizza picanta! Mai exact, este vorba despre o reteta de pizza cu topping de pui, mozzarella si sos foarte picant. Stiinta inca nu a reusit sa gaseasca o explicatie, insa cazurile au inceput sa fie din ce in ce mai dese, astfel ca unele pizzerii chiar au schimbat denumirea acestei retete de pizza din meniu, noul sau nume fiind: „pizza inducatoare”, scrie sanatatea.ro.

Toata povestea a inceput in 2010, cand o tanara insarcinata a consumat la cina o asemenea pizza, iar in urmatoarele ore a fost dusa la spital, unde a nascut o fetita. De atunci, si alte femei s-au folosit de acest truc, cu mai mult sau mai putin succes. Ultima nastere provocata prin aceasta metoda a avut loc in urma cu doar cateva saptamani, la doar 4 ore dupa ce pizza a fost consumata!

Se pare ca secretul ar fi sosul foarte picant, dar inca nu a fost confirmat de catre experti. Nu exista nicio dovada ca alimentele picante ar provoca travaliul si nici nu se cunoaste vreo alta metoda pentru a grabi nasterea. Mai mult, medicii spun ca nu exista niciun pericol asociat consumului de alimente picante in timpul sarcinii.

Poate ca este vorba, de fapt, de un efect placebo cauzat de faptul ca mancarea picanta supara stomacul. Fie ca va avea sau nu efectul la care speri, noi spunem ca trebuie sa incerci! Pana la urma, orice pretext este perfect pentru a consuma o felie de pizza!

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

VESTE BUNA! Cum puteti beneficia de 6.000 de euro de la stat in acest an. De ce DOCUMENTE ai nevoie pentru a fi eligibil si care este termenul LIMITA

Statul roman este pregatit sa le dea romanilor bani daca acestia accepta conditia de a-si impaduri terenurile. Toti cei interesati de o astfel de initiativa vor incasa de la stat cate 6000 de euro pentru un hectar.
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a implementat programul “Prima impadurire” pentru a ajuta la cresterea suprafetelor forestiere.

Cei interesati pot accesa Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite”, aferenta Masurii 8 „Investitii in dezvoltarea zonelor impadurite si imbunatatirea viabilitatii padurilor”, SubMasura 8.1 „Impaduriri si crearea de suprafete impadurite” din cadrul PNDR 2014 – 2020

Alocarea bugetara, stabilita pentru sesiunea noiembrie 2017 – martie 2018 este de 50 milioane euro.

Acest sprijin financiar, acordat ca valoare fixa, este reprezentat de costuri standard pe hectar pentru impadurirea de terenuri agricole si neagricole, sub forma a doua prime:
– Prima 1 – prima de infiintare a plantatiilor forestiere acopera si costurile de elaborare a proiectului tehnic de impadurire
– Prima 2 – o prima anuala care acopera lucrarile de intretinere a plantatiilor pe o perioada de maximum 6 ani pana la inchiderea starii de masiv, efectuarea a doua lucrari de ingrijire a arboretelor dupa inchiderea starii de masiv si pierderile de venit agricol pentru o perioada de 12 ani pentru suprafata impadurita.

Cei interesati vor primi in primul la infiintarea padurii cate 6.000 de de euro de hectar. In urmatorii ani, timp de 12 ani, vor primi cate 2.700 de euro de hectar pe an.

Peroanele care pot beneficia de programul “Prima impadurire” pot fi detinatorii publici de teren agricol si neagricol, detinatorii privati de teren agricol si neagricol si forme asociative ce detin teren agricol si neagricol. In categoria detinatorilor publici de teren sunt incluse unitatile administrativ teritoriale ale comunelor, oraselor, municipiilor (respectiv, nivel LAU 2) si alte persoane juridice de drept public, precum si formele asociative ale acestora. Beneficiarii publici sunt eligibili doar pentru Prima 1, conform apia.org.

Aceasta schema de finantare este implementata prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), toate documentele necesare accesarii fiind disponibile pe pagina de internet www.apia.org– sectiunea Masuri de sprijin si IACS – Masuri delegate din PNDR. Depunerea Cererii de Finantare se realizeaza pe suport de hartie la Centrele Judetene sau al Municipiului Bucuresti al APIA. Aceasta cerere va fi insotita de proiectul tehnic de impadurire.

sursa: anamariavasile.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005096 (s)