News Flash:

Acestea sunt cele mai norocoase zodii

6 Februarie 2018
1927 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

Luna februarie aduce vesti nemaipomenite pentru cel putin trei dintre zodii. Iata care sunt norocosii care isi vor indeplini toate dorintele in aceasta perioada si isi vor schimba complet viata

TAUR: Taurii au o luna efervescenta din toate punctele de vedere. Vor avea de trecut prin multe etape din care vor iesi mai caliti. Practic, cei care viseaza la jobul ideal il vor obtine in februarie. De asemenea, vor fi extrem de patrunsi de momentele amoroase.

RAC:  In februarie, incepi o relatie noua, iar cea mai favorabila perioada din punct de vedere amoros va fi cuprinsa intre 15 si 27 iulie. Vei avea parte si de o avansare in cariera si nu e exclus sa calatoresti intr-o tara in care ai visat de mult sa ajungi.

FECIOARA: Fecioarele au, de asemenea, momente inedite in luna februarie. Unul dintre marile lor visuri devine realitate la jumatatea lunii. Astfel, din 15 februarie lucrurile se schimba complet pentru acesti nativi. Vor avea parte de momente unice mai ales din punct de vedere carieristic. Se vor vedea departe, vor ajunge acolo unde doresc din punct de vedere profesional.

Vezi si: Horoscop 6 februarie 2018. Leii inoata impotriva curentului

Berbec
Participa cu entuziasm la orice confruntare de natura intelectuala, pentru ca esti foarte bine pregatit din acest punct de vedere.

Detii informatiile si cunostintele necesare pentru orice competitie de idei, examenele pot fi trecute cu brio, discutiile cu persoanele care iti sunt cu ceva superioare din punct de vedere profesional se vor desfasura de pe pozitii de egalitate, pentru ca mintea ta merge brici si stii sa te pui foarte bine in valoare.

Orice activitate in care trebuie sa-ti exprimi ideile, parerile sau sa-ti demonstrezi cunostintele solide dintr-un domeniu, poate fi de succes, deci fa un pas curajos in fata si arata ce stii!

Taur
Te atrage fantastic un domeniu nou care presimti ca iti va deschide poarta spre un alt orizont, mult mai interesant al vietii tale sau al carierei tale viitoare.

Esti ca la inceputul unui curs nou de specializare, spre o lume care iti place, care iti stimuleaza ambitia, creativitatea si dorinta de afirmare. Apuca-te serios de treaba, constient ca urci pe un nivel superior, care va cere enorm de la tine, dar atat timp cat interesul tau ramane la maxim, roadele acestui studiu se vor arata foarte repede!

Ai norocul sa cunosti si oameni care merita toata admiratia si respectul tau, care te motiveaza sa acumulezi repede informatia noua. Ei sunt un exemplu demn de urmat catre succes!

Gemeni
Ai un puternic sentiment de satisfactie, de parca munca ta a ajuns la momentul culegerii roadelor. Vin bani, asta conteaza, si deja ai planuri mari cu ei.

Poti sa visezi la vremuri prospere, la abundenta, pentru ca mintea ta e ca un magnet care atrage spre ea tot ce poate fi mai bun. Daca banii sunt ceea ce ai tu mai mare nevoie acum, invoca-i cu incredere, cu intensitate si crede cu tarie ca sunt in drum catre tine.

Legea atractiei functioneaza de minune in cazul tau, deci ajunge doar sa-ti doresti cu intensitate un lucru, iar el se va manifesta curand in fata ta. Cheama prosperitatea! Cheama norocul! Cheama bogatia!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005151 (s)