News Flash:

Acesta este modul in care ghimbirul distruge cancerul ovarian, de prostata si colon mai bine decat chimioterapia

26 Iunie 2016
36740 Vizualizari | 1 Comentarii
ghimbir leac
Ghimbirul a fost folosit in medicina de secole, deoarece este capabil de a trata numeroase boli, deoarece are proprietati medicinale puternice. Aceste proprietati sunt chiar si recunoscute de stiinta moderna.
Un studiu publicat in Journal of Food and Chemical Toxicology, arata ca aceasta radacina puternica are compusi anti-cancer: gingerolul, paradol si shogaols. S-a dovedit a fi eficace in uciderea acestei boli mortale in numeroase alte studii, mai ales in cazul cancerului de colon, prostata si cancer ovarian. Najportal raporteaza chiar ca unele studii sugereaza ca ghimbir este mult mai eficient decat chimioterapia.
Ghimbirul si cancerul ovarian
 
Angiogeneza descrie cresterea cancerului si a dezvoltarii, precum si in functie de aceasta, in cazul in care ceva reuseste sa opreasca cancer in stadiu incipient, este capabil sa-l impiedice.
BMC Medicina alternativa si complementare a publicat un studiu care a aratat ca radacina de ghimbir contine ingrediente active cu proprietati anti-angiogenice potente, care pot inhiba eficient cresterea celulelor canceroase. Cercetarile au aratat, de asemenea, ca aceasta radacina miraculoasa poate atat, pentru a preveni si trata cancerul ovarian.
Asociatia Americana a Cancerului a prezentat studii in care cercetatorii de la Universitatea din Michigan au furnizat dovezi potrivit carora ghimbirul ucide in mod eficient celulele canceroase.
In plus, celulele de cancer ovarian nu poat deveni rezistente la ghimbir, dar pot fi rezistente in cazul chimioterapiei. Prin urmare, este extrem de util in cazul cancerului ovarian, si chiar mai puternic ca tratamentele conventionale, deoarece nu ofera efecte adverse, nu duce la rezistenta la medicamente, si este mai putin toxica.

Ghimbirul si cancerul de colon
Cercetatorii de la Frontiere in Conferinta de prevenire a cancerului din 2003 au constatat ca ghimbir previne cancerul de colon. Un alt studiu realizat in 2015 si publicat in Journal of Nutrition, a aratat ca nu este eficient numai in prevenirea cancerului de colon, dar poate distruge celulele canceroase colorectal existente, de asemenea. Acest lucru inseamna ca este, probabil, una dintre cele mai puternice terapii impotriva cancerului de colon.

Ghimbirul si cancerul de prostata
Potrivit studiului american, publicat in British Journal of Nutrition, extractul de ghimbir (Zingiber officinale Roscoe) este capabil de a inhiba dezvoltarea celulelor cancerului de prostata la om, daca sunt luate in mod regulat, de 100 mg per kg de greutate corporala. Cercetatorii au descoperit ca aceasta reduce dezvoltarea cancerului de prostata in aproximativ 56% din cazuri.
Mai mult decat atat, ei au descoperit, de asemenea, ca consumul de 100g de ghimbir proaspat ofera zilnic aceleasi rezultate pentru oamenii care cantaresc 70kg. In plus, ghimbirul distruge doar celulele afectate, iar pe cele sanatoase le intareste.
Prin urmare, cercetatorii au declarat ca:
 „Acest studiu este primul raport pentru a descrie identificarea si evaluarea detaliata a activitatilor in vitro si in vivo impotriva cancerului ale intregului GE (extract de ghimbir), in managementul terapeutic al cancerului de prostata uman.” Din moment ce chimio distruge celulele sanatoase la fel de bine, ghimbirul poate fi chiar mai eficient in tratamentul cancerului de prostata. Un numar mare de studii sugereaza ca ghimbirul previne cancerul incredibil de eficient, mai ales in cazul cancerului ovarian, de prostata si cancerul de colon. Este complet natural, si mai putin invaziv decat chimio, nu este toxic si nu distruge celulele sanatoase. Cu toate acestea, singurul sau posibil dezavantaj este faptul ca extractul de ghimbir nu poate fi folosit in prezent ca tratament anticanceros acceptabil, asa cum s-au efectuat toate studiile pe soareci sau in vitro, si sunt necesare cercetari suplimentare. SURSA: revistafresh.ro

ghimbirul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Horia Mata  | #1568
Sursa (revistafresh.ro) genereaza deja neincredere. Continutul o intareste: pentru cancer de prostata sfatul este ba 100mg/kg corp (adica 7g pt. cineva de 70kg) ba 100g (2 randuri mai jos pentru aceeasi persoana) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006245 (s)