News Flash:

Stiai ca varza murata cruda combate oboseala? Iata si alte remedii

21 Iunie 2016
1501 Vizualizari | 0 Comentarii
varza la murat
Varza murata cruda - Pentru ca in cazul epuizarii, organismul duce lipsa, in mod frecvent, de vitamina B12 (vitamina energiei), apelati la un produs natural cu un continut ridicat de B12: varza murata cruda. Luati in gura o lingura cu varf de varza acra si mestecati-o bine.

7 plus 7 plus 7
Cand va simtiti fara vlaga, mancati, din timp in timp, 7 migdale, 7 curmale si 7 stafide. Si ciocolata amaruie, cu cel mai ridicat continut de cacao, va poate ajuta la combaterea oboselii care se instaleaza brusc.

Miere de flori de camp
Lasati, pur si simplu, sa se topeasca incet, in gura, o lingurita de miere poliflora. Hormonii vegetali, vitaminele din grupa B si magneziul pe care le contine ii ajuta pe cei slabiti sa se repuna repede pe picioare.

Fulgi de ovaz
Ovazul este un bun energizant. Inmuiati, seara, 3 linguri de fulgi de ovaz in 5 linguri de apa. Lasati-i sa se "umfle" peste noapte si mancati-i a doua zi, dimineata, cu iaurt si miere. Sunt super-energizanti. Pentru refacerea rapida a puterilor, se recomanda, cu caldura, si supa de fulgi de ovaz.
Banane si ulei de masline
Decojiti o banana coapta, galbena, si zdrobiti miezul cu o furculita, intr-un bol sau intr-o farfurie de supa. Turnati deasupra o lingurita de ulei de masline presat la rece si amestecati bine. Lasati apoi piureul sa stea 30 de minute la temperatura camerei sau, in anotimpul cald, chiar afara, la soare. Mancati pasta savurand-o incet.

Apa chioara cu lingurita
Oboseala e pusa pe fuga si printr-un procedeu incredibil de simplu: beti un pahar de apa rece cu inghitituri mici sau, si mai bine, cu lingurita.
Reteta Ayurvedica
Puneti pe foc un sfert de litru de apa, turnati-o intr-un pahar si beti-o cat puteti de fierbinte, cu inghitituri foarte mici. 

incet reteta ayurvedica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004766 (s)