News Flash:

Acest model s-a imbracat, pe canicula, in fusta scurta si a mers sa viziteze un sit istoric. A uitat, insa, ca se afla intr-un stat ISLAMIC radical, iar ce a patit dupa aceea e SOCANT - VIDEO

20 Iulie 2017
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
fusta
Politia din Arabia Saudita a retinut, pe 18 iulie, o femeie care aparea intr-un clip video filmat la un sit istoric si apoi publicat pe Snapchat. In inregistrarea respectiva, tanara apare imbracata in fusta scurta. La momentul respectiv autoritatile au confirmat faptul ca au emis mandate de arestare pentru femeie si persoana care a filmat clipul. Totusi, la cateva ore dupa ce a fost retinuta, tanara a fost eliberata, dupa ce a sustinut ca nu a stiut ca inregistrarea a fost publicata pe internet.
 
Oamenii legii din statul islamic au fost deranjati de tinuta provocatoare a femeii. Clipul video a fost publicat pe Snapchat pe 16 iulie, iar la scurt timp dupa aceea s-a viralizat. Inregistrarea a fost facuta in satul istoric Ushaiger, aflat la 100 de kilometri de capitala Riad.
 
Stirea a facut valuri in Arabia Saudita, iar un post local de televiziune a blurat femeia in clipul video.
Astfel de cazuri sunt destul de comune in statul islamic. Anul trecut au fost retinuti la Mecca mai multi tineri care purtau jeansi rupti, dar si o persoana incaltata cu Crocs.

snapchat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005777 (s)