News Flash:

El are 17, iar ea are 71 de ani! Nu, nu e vorba de bani la mijloc! Motivul uluitor pentru care pustiul a cerut-o pe aceasta bunicuta de sotie

19 Iulie 2017
1811 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu2

Poveste de dragoste desprinsa ca din filme! Un cuplu din America au starnit uimire in randul opiniei publice, dupa ce au decis sa isi uneasca destinele, in ciuda diferentei de 54 de ani.


Gary si Almeda s-au cunoscut la priveghiului fostului sot al Almedei, atunci cand Gary isi insotise matusa, prietena veche a Almedei, la la evenimentul trist.
In momentul in care Gary s-a apropiat de ea si i-a urat condoleante, Almeda s-a simtit foarte bine si i-a dat o liniste sufleteasca.

De cealalta parte, Gary a avut dintotdeauna o pasiune pentru femeile mai in varsta, in liceu fiind indragostit chiar si de o profesoara.

„La prima intalnire m-am uitat la el si i-am spus: Uite, tu ai 17 ani, eu am 71. Sunt prea batrana pentru tine? El mi-a zambit, m-a luat de mana si mi-a spus ca varsta e doar un numar. A doua noapte el surprins-o cu un buchet de trandafiri si o bratara, de ziua ei de nastere, iar apoi s-au sarutat petru prima oara sub clar de luna.
In ciuda diferentei mari de varsta, cei doi au marturisit ca au parte de cel mai bun sex din viata lor.
„Ma face sa ma simt din nou ca o adolescenta cand sunt in bratele lui”, a mai spus Almeda.

cuplu destinele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006048 (s)