News Flash:

Aceasta este mancarea care-ti vindeca organismul

24 Iunie 2016
1547 Vizualizari | 0 Comentarii
Kicharee
Kicharee este terciul pe care multi asiatici il servesc in fiecare dimineata. Se prepara foarte simplu dintr-o cana de fasole Mung inmuiata, in prealabil, peste noapte, si din jumatate de cana de orez brun sau orice alta cereala integrala. Traditional, se foloseste orezul brun. Se fierb pana cand se transforma in terci.

Se poate adauga si unt Ghee, miere, putina sare sau se poate manca cu lapte, ca orice alte cereale la micul dejun.
Kicharee e considerata cea mai terapeutica forma de preparare a fasolei Mung. Se considera ca vindeca organismul si il curata de toxine

Atat medicina traditionala indiana, cat si cea chineza sunt de acord ca stomacul este inceputul tuturor bolilor. Proasta functionare a stomacului, din mai multe motive, reprezinta "mama tuturor bolilor".

In cele mai multe cazuri, totul incepe cu digerarea mancarurilor. Cu cat alimentele sunt mai usor de digerat, cu atat stomacul este mai sanatos. Kicharee este o mancare usor de digerat si nu numai. Potrivit dr. John Doulliard, acest preparat detoxifica organismul, arde grasimile si imbunatateste starea de spirit. 

In Ayurveda se considera ca adaosul de lapte sporeste puterea vindecatoare a acestui preparat. Plusul de miere sau de ghimbir contrabalanseaza formarea depunerilor de mucozitati, inerente consumului de lapte.

kicharee fasole mung orez brun
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004701 (s)