News Flash:

Accident rutier pe strada Aristide Demetriade din Timișoara. Soferul era baut

23 Octombrie 2020
1022 Vizualizari | 0 Comentarii

Accident de circulație, în noaptea de joi spre vineri, pe strada Aristide Demetriade din Timișoara. Un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital după ce un șofer băut nu a acordat prioritate.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs în noaptea de joi spre vineri, din cauza unui tânăr în vârstă de 38 de ani. Acesta circula pe strada Aristide Demetriade, iar la intersecție cu Calea Mall-ului nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 31 de ani.

În urma impactului, un bărbat de 45 de ani, pasager în autoturismul condus de șoferul vinovat, a fost rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii timișoreni s-au deplasat la fața locului și l-au pus pe șoferul de 38 de ani să sufle în etilotest. Rezultatul aparatului a fost de 0.27 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat.

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și i-au suspendat permisul de conducere șoferului aflat sub influența alcoolului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005888 (s)