News Flash:

Accident rutier pe Calea Dorobantilor din Timisoara. Un pieton a fost ranit

27 Aprilie 2021
525 Vizualizari | 0 Comentarii
accident rutier

Accident de circulatie, marti dimineata, pe o strada din Timisoara. O masina s-a rasturnat pe Calea Dorobantilor, intre Podul din Printul Turcesc si Modern, aproape de intersectia cu strada Lalelelor.

Din primele informatii, doua autoturisme s-au izbit, iar una dintre ele a acrosat si un pieton. In urma impactului, una dintre masini s-a rasturnat in drum.

Soferul din masina ajuns cu rotile-n sus a reusit sa iasa singur din autoturism. Pietonul implicat in accident a scapat cu rani usoare.

Pompierii, echipaje medicale si politisti au intervenit la locul accidentului. Traficul este dat peste cap in zona.

„Un bărbat în vârstă de 60 de ani a condus un autoturism pe strada Lalelelor dinspre Mătăsarilor, iar la intersecția cu strada Dorobanților a intrat in coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar, condus de un tânăr de 24 de ani. În urma impactului autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, s-a răsturnat pe trotuar, moment în care a acroșat o femeie de 52 de ani, acesta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.  De asemenea, în urma accidentului a fost transportat la spital si tânărul de 24 de ani„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004645 (s)