News Flash:

Incepe Maratonul Vaccinarii la Timisoara. Timp de 3 zile si 3 nopti te poti prezinta cu buletinul si esti imunizat pe loc, fara programare

23 Aprilie 2021
406 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccinare

3 zile, 10.000 de doze de vaccin Pfizer si 30 de fluxuri de vaccinare, intr-o actiune fara precedent in Romania. Porneste vineri Maratonul vaccinarii impotriva COVID-19 sub sloganul Pune umarul pentru Timisoara!.

Sute de voluntari, societatea civila si administratia isi unesc fortele intr-o initiativa comunitara cu un scop unic: victoria prin vaccinare a Timisoarei, in fata pandemiei.

Centrul Regional de Afaceri CRAFT, de pe bulevardul Eroilor de la Tisa 22, devine, practic, pentru trei zile, cel mai mare centru de vaccinare din vestul Romaniei.

S-au creat fluxuri speciale de intrare si iesire, s-au delimitat spatiile de vaccinare, s-a amenajat o zona de asteptare pentru ca cei care au fost deja imunizati sa stea cele 15 minute de dupa administrarea serului pentru a vedea daca au sau nu efecte adverse. Au fost aduse chiar si chiuvete portabile, sute de doze de dezinfectant si, bineinteles, frigiderele unde vor fi tinute dozele de vaccin. Au fost pregatite 13.000 de doze de Pfizer.

Proiectul initiat de Asociatia pentru ATI Aurel Mogosanu a adunat laolalta peste 400 de medici, asistente medicale de la toate spitalele din Timisoara, dar si studenti la Medicina. Acestia s-au organizat in grupe de cateva zeci, care se schimba la cateva ore pentru a face fata afluxului mare de pacienti, la care se asteapta organizatorii. Este practic un proiect ambitios al lumii medicale din Timisoara.

Oricine, cu varsta peste 16 ani, poate veni la Maratonul Vaccinarii doar cu buletinul, la orice ora din zi ori din noapte, de vineri dupa-amiaza, de la orele 16.00, si pana luni dimineata la ora 8.00. Pot veni chiar si cei programati deja in platforma nationala, care nu vor sa mai astepte.

Doritorii se pot inscrie pe loc, cu cartea de identitate, nefiind nevoie de o programare prin platforma nationala de vaccinare. Pentru minori este necesar un acord scris al unui parinte sau tutore legal.

Rapelul se va asigura printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doza. Rapelul e programat peste drum de Centrul Regional de Afaceri, la Sala Olimpia.

Va reamintim, Maratonul Vaccinarii de la Timisoara incepe vineri 23 aprilie la ora 16.00 si se incheie luni, 26 aprilie, la ora 08.00 dimineata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005507 (s)