News Flash:

Accident rutier grav la Sânnicolau Mare. O persoana a fost grav ranita

23 Decembrie 2020
843 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Accident rutier grav miercuri, la primele ore ale dimineții, în Sânnicolau Mare. Un autoturism și o volă s-au ciocnit, iar în urma impactului un bărbat a fost grav rănit și a ajuns la spital. UPDATE. Șoferul care conducea vola, vinovat pentru producerea accidentului

Incidentul s-a petrecut astăzi, la primele ore ale dimineții, pe drumul Cenadului din Sânnicolau Mare, în apropiere de balta Buciuman. În urma impactului cu vola, autoturismul a fost distrus. Din primele informații, bărbatul aflat pe scaunul din dreapta șoferului a suferit politraumatisme. Conducătorul autoturismului nu a fost rănit.

La fața locului au intervenit din partea ISU Timiș șapte subofițeri și un ofițer, care s-au deplasat la fața locului cu o autospecială și cu o ambulanță SMURD.

Polițiștii prezenți la fața locului au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza celui care conducea vola, un tânăr de 28 de ani. Acesta mergea spre direcția Cenad, pe DN6, iar la un moment dat a vrut să intre într-un peco. Nu s-a asigurat când a virat stânga ca să intre în stația de alimentare, astfel că a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, ce se afla în depășire.

În urma impactului un bărbat de 60 de ani, pasager pe scaunul din dreapta șoferului nevinovat, a fost rănit și transportat la spital.

Circulația la fața locului a fost blocată câteva zeci de minute.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005162 (s)