News Flash:

Accident rutier grav in apropiere de Timisoara. O masina s-a ciocnit de un tir

13 Iulie 2020
673 Vizualizari | 0 Comentarii

Un accident rutier grav a avut loc pe drumul care leaga Sacalazul de Beregsau Mare. Un tanar sofer a intrat in depasirea unui alt autoturism, fara sa se asigure corespunzator si s-a izbit frontal de un tir care circula regulamentar din sens opus.

In urma impactului masina a fost aruncata pe campul din apropierea soselei. Martorii accidentului au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere, un echipaj SMURD, 9 pompieri si o ambulanta SAJ cu medic, dar si politistii.

A fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare pentru ca soferul masinii sa fie scos dintre fiare si predat medicilor.

„Un barbat de 31 de ani a condus un autoturism pe DN 59A dinspre Beregsau spre Sacalaz, iar la km 16 a efectuat manevra de depasire, a pierdut controlul directiei de mers intrand in coliziune cu un tir, condus de un barbat de 53 de ani, care circula din sensul opus de mers. In urma impactului, soferul de 31 de ani a fost ranit si transportat la spital. In cauza a fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1846 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006542 (s)