News Flash:

Accident rutier cu doua victime in Timisoara. Care este starea de sanatate a acestora

10 August 2022
402 Vizualizari | 0 Comentarii
accident rutier Timisoara


Cei de la IPJ Timis au comunicat faptul ca in ziua de marti, pe Calea Lipovei din municipiul Timisoara a avut loc un accident rutier din care a rezultat ranirea a doua persoane. In accident au fost implicate trei autoturisme. Doua persoane au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. Conform sursei citate, accidentul a avut loc in momentul in care autoturismul condus de barbatul in varsta de 41 de ani a intrat in coliziune cu autoturismul din fata acestuia, iar ulterior a fost proiectat intr-un alt autoturism condus de o persoana in varsta de 25 de ani:

 
„Un barbat in varsta de 41 de ani a condus un autoturism pe Calea Sever Bocu dinspre Divizia 9 Cavalerie catre strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar la un moment dat, a intrat in coliziune cu autoturismul din fata sa, condus de o femeie in varsta de 30 de ani.

In urma impactului, autoturismul condus de barbatul de 41 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat in varsta de 25 de ani. In urma coliziunilor, conducatorul auto de 41 de ani si cel de 25 de ani au fost raniti si transportati la spital”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 In cauza s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Sunt cercetari care vor scoate la iveala cauza exacta a accidentului. Viata celor doua victime nu este pusa in pericol.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007174 (s)