News Flash:

ACCIDENT GRAV! Un copil a fost preluat de elicopterul SMURD

26 Iulie 2016
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
accid eutostrada
Un adolescent de 13 ani, din localitatea Ocna de Sus, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Judetean din Mures, dupa ce mopedul pe care il conducea s-a lovit de o motocicleta care circula regulamentar. 
Purtatorul de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat ca baiatul conducea un moped si a iesit de pe un drum de camp, pe DN 13 A, intre localitatile Corund si Praid. El nu s-a asigurat si a fost lovit de o motocicleta, condusa de un barbat de 41 ani. Pe motocicleta se afla si fiica barbatului, in varsta de 18 ani. 
In urma impactului, adolescentul a suferit un politraumatism si un traumatism cranian inchis. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Harghita, un medic care se afla in trafic i-a acordat primul ajutor, baiatul fiind gasit inconstient. Ulterior a fost chemat elicopterul SMURD, care l-a transportat la Spitalul Judetean din Targu Mures. 
Gheorghe Filip a precizat ca si motociclistul si fiica sa au suferit leziuni si au fost transportati la Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc. 
Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. AGERPRES

ipj harghita gheorghe filip
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005646 (s)