News Flash:

Traian Basescu surprinde! Iata ce anunt a facut

25 Iulie 2016
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat 1
Traian Basescu a avut o interventie de o duritate fara precedent intr-o emisiune TV. Basescu a lansat acuzatii grave la adresa SRI, in special Florian Coldea, si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Basescu le cere judecatorilor sa-l audieze in dosare celebre in care sunt acuzate Elena Udrea si Alina Bica, dar si in cel al lui Horia Georgescu, fostul sef ANI.

”Ce s-a intamplat din 2015 incoace e mizerabil. Nu mi s-a comunicat de ce mi se refuza audierea. Sunt un om care nu suporta nedreptatea. Trebuie sa vorbesc inainte ca acesti oameni sa fiecondamnati. Nu mai pot ramane neutru legat de ceea ce se intampla cu cateva persoane. S-a depasit o limita de functionare a statului de drept si nu voi permite asta. Eu de abia astept sa fiu chemat in instanta, fie in dosarul doamnei Udrea, fie in cel al lui Bica.

As putea ca martor in procesului Alinei Bica sa spun mult mai multe decat v-as putea spune dvs. Mi se refuza dreptul de a fi martor in procesul Alinei Bica, ceea ce e foarte gresit. Va fi un moment in care voi incepe sa vorbesc public. Institutiile statului nu pot transforma statul intr-unul mafiot care dispune arestari dupa bunul plac. Vreau sa fiu martor in procesul doamnei Bica. Instanteie au refuzat si nu este corect. Cer public sa fiu audiat legat de Bica, Udrea si fostul presedinte ANI, in instanta.

Mie imi era draga Bica pentru ca o pusesem sa faca afacerea Rompetrol. A venit si mi-a spus: ”Asa nu se poate!”. A venit altcineva si mi-a spus ca se poate.

S-a dus nefericita Elena Udrea, despre care s-au spus degeaba tot felul de povesti, la un site si a vorbit despre SRI si Coldea, intr-o zi de vineri, iar lunea a avut 3 cereri de arestare. Statul nu poate deveni stat mafiot. Eu ma voi bate ca statul sa ramana asa cum a fost construit in cei 10 ani, nu asa cum il vad DNA-Kovesi si SRI-Coldea, sau altii de la Parchetul General.”, a spus Traian Basescu. 

traian basescu dna mizerabil condamnati bica elena udrea coldea stat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006078 (s)