News Flash:

ACCIDENT GRAV pe Calea Buziasului! O femeie insarcinata si alte trei persoane au ajuns la spital

20 August 2015
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
salvare3
Patru persoane, printre care si o femeie insarcinata, au ajuns la spital, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident intre un Ford si un Fiat petrecut in zona Calea Buziasului. Din primele informatii, accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, accidentul s-a petrecut la intrsectia strazilor Nicolae D. Cocea cu Matei Milo.
Astfel, un autoturism Ford Focus, care circula pe strada Cocea, nu a acordat prioritate unui Fiat Linea care venea de pe Matei Milo, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului puternic, autoturismul Ford a fost proiectat in afara carosabilului, iar ambele masini au fost serios avariate. De asemenea, potrivit reprezentantilor IPJ Timis, ambii soferi, precum si doua femei aflate in autoturismul Ford au fost transportate la spital pentru investigatii, scrie tion.ro.
Conform martorilor accidentului, una dintre femei este insarcinata.
Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor producerii acestuia.

fiat linea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006894 (s)