News Flash:

ACCIDENT GRAV! O ambulanta aflata in misiune s-a rasturnat!

25 Iulie 2016
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta rasturnata
Cinci persoane, intre care o persoana in varsta de 78 de ani care suferise o ischemie si era transportata de o ambulanta, au ajuns, duminica seara, la spital, dupa ce autosanitara a fost lovita de un autoturism, intr-o intersectie din Ploiesti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit martorilor, ambulanta avea in functiune semnalele luminoase si acustice, iar in momentul in care a vrut sa traverseze intersectia a fost izbita de un autoturism care trecea pe culoarea verde a semaforului.
"Se fac verificari cu privire la modul in care s-a produs acest accident. Cert este ca ambulanta avea pornite semnalele acustice si luminoase” a declarat purtatorul de cuvant al IJP Prahova, Marian Popescu.
In urma impactului, ambulanta s-a rasturnat.
Potrivit conducerii Serviciului de Ambulanta Prahova, autosanitara se indrepta spre Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, avand un pacient care reprezenta urgenta majora.
“Echipajul transporta un pacient in varsta de 78 de ani care suferise o ischemie. Acest caz reprezinta o urgenta majora, asadar se justifica folosirea semnalelor acustice si luminoase”, a declarat dr Daniel Nicolae, manager al SAJ Prahova
Potrivit ISU, la spital au ajuns cinci victime, trei din ambulanta si doua din cealalta masina.
“Sunt cinci persoane transportate la spital, cu traumatisme si plagi. Printre victime se numara si o minora in varsta de 17 ani”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.
“Ambulantierul si asistenta medicala au suferit contuzii care nu le pun viata in pericol. Au ramas la spital pentru investigatii. La fel si bolnavul, care in urma accidentului a suferit o plaga occipitala”, a adaugat dr Daniel Nicolae.
Din cauza accidentului, traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate aproximativ o ora.
O femeie care s-a oprit sa priveasca accidentul a lesinat si a fost dusa cu o ambulanta la spital.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004340 (s)