News Flash:

ACCIDENT GRAV in Bucuresti! Mai multe persoane, ranite dupa ce un sofer care ar fost drogat a intrat intentionat in mai multe masini aflate la semafor

4 Februarie 2018
969 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Cinci persoane ranite usor au fost transportate la spital dupa ce patru autovehicule s-au lovit pe bulevardul Dacia, intre intersectiile cu Calea Victoriei si Calea Givitei. In accident au fost implicati sapte oameni, doi neavand nevoie de ingrijiri. UPDATE 17.30: Accidentul va fi investigat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, unul dintre soferii implicati fiind suspectat ca a lovit intentionat celelalte trei masini, sustin surse judiciare.
"In jurul orei 15.00, pe Bvd. Dacia in apropierea intersectiei cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Grivitei spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier in care au fost implicate 4 autovehicule. In urma acestui eveniment mai multe persoane au fost ranite unele dintre acestea solicitand transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care impreuna cu politistii Brigazii Rutiere si politisti din cadrul Serviciului Omoruri, vor stabili toate aspectele si imprejurarile producerii acestui eveniment", au anuntat reprezentantii Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.
Potrivit unor informatii, barbatul ar fi avut un conflict cu partenera sa, alaturi de care se afla in masina, cei doi aplicandu-si lovituri.

Din primele informatii stranse de procurori, acuzatia sub care ar urma sa se faca investigatia ar fi de tentativa de omor, incadrarea concreta urmand sa de faca dupa audieri.

Legat de starea persoanelor afectate de accident, Brigada Rutiera a informat ca cinci victime constiente, ranite usor, au fost transportate la spital. In total, in accident au fost implicate sapte persoane, celelalte doua neavand nevoie de ingrijiri.

Politistii rutieri au efectuat cercetari la fata locului pentru a determina cauzele producerii accidentului. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, la fata locului, s-au deplasat si patru echipaje SMURD.

Ulterior producerii ciocnirilor, pe Bulevardul Dacia, circulatia a fost oprita pe amblele sensuri si a fost reluata abia in jurul orei 21.00. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005889 (s)