News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT la limita judetelor Arad si Timis. Trei persoane au fost ranite grav

25 Mai 2016
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
elicopter la accident
Trei persoane au fost ranite intr-un accident produs la limita judetelor Arad si Timis, dupa ce doua masini s-au lovit frontal in zona localitatii Zabrani, unde unul dintre soferi evita gropile de pe sosea si a intrat pe contrasens, iar o victima a fost preluata de elicopterul SMURD.
Purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Lorena Pirvulescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca un barbat in varsta de 68 de ani a pierdut, luni dupa-amiaza, controlul asupra volanului, in zona localitatii Zabrani, la limita judetelor Arad si Timis, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.
Masina condusa de acesta a intrat pe sensul opus de mers, unde a lovit frontal o masina condusa regulamentar de un barbat in varsta de 62 de ani.
In urma impactului au fost raniti soferul care pierduse controlul asupra volanului si o femeie de 64 de ani din masina acestuia, ambii cetateni israelieni, precum si o femeie in varsta de 57 de ani, pasagera in autoturismul care se deplasa regulamentar.
Martorii spun ca accidentul a avut loc pe panta unui drum judetean foarte deteriorat, iar masina condusa de catre cetateanul israelian ar fi lovit o groapa, din care a ricosat pe contrasens.
"Am venit frumos dinspre Lipova spre Timisoara, aici, la Zabrani, am urcat si m-am trezit cu Sandero in fata, a evitat gropile din partea dreapta si a venit pe partea mea si direct in fata mea a intrat si nu am mai avut ce face. A venit cu viteza si cand a dat de drumul asta practic a plonjat in fata mea", a declarat soferul autoturismului lovit.
La locul accidentului s-au deplasat echipaje SMURD, ambulante si descarcerarea.
"Accidentul s-a produs pe drumul judetean ce face legatura intre orasul Lipova si judetul Timis, chiar la limita de judet. Au fost implicate doua masini si au rezultat trei victime, dintre care doua incarcetate, doua femei si un barbat. Ca urmare a faptului ca una dintre victime prezenta rani grave, a fost solicitata si interventia elicopterului SMURD. La sosirea echipajelor au fost scoase cele doua victime incarcerate. Toate victimele au fost transportate la spital", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, capitan George Plesca.
Politistii continua cercetarile in acest caz.

smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007484 (s)