News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT in apropiere de Timisoara. Doua masini s-au ciocnit frontal!

15 Februarie 2016
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
descarcerare
Accident grav, sambata seara, pe drumul industrial care leaga localitatile Dudestii Noi si Satchinez, dupa ce doua masini, o Skoda Octavia si un Volkswagen Passat, s-au lovit frontal. Pentru scoaterea soferului autoturismului Volkswagen Passat a fost nevoie de interventia unei echipe de descarcerare.
Din primele informatii, soferul autoturismului Skoda Octavia circula pe drumul industrial dinspre Dudestii Noi spre Satchinez, iar, la un moment dat, pe o portiune de drum cu o singura banda din fata a venit un Volkswagen Passat.
Ambii conducatori auto au incercat sa evite accidentul, dar au iesit pe aceeasi parte a drumului si s-au lovit frontal. In urma impactului, soferul autoturismului Volkswagen Passat a ramas incarcerat, pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale masinii fiind nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare.
Acesta este si cel mai grav ranit dintre cei implicati in accident. Rani a suferit si un pasager din autoturismul Skoda Octavia, socrul soferului. Conducatorul auto al masinii Skoda Octavia a scapat doar cu rani usoare la picior, scrie tion.ro.
Cei care cunosc zona spun ca locul in care s-a produs accidentul este unul periculos, cu vizibilitate redusa, deoarece se afla chiar in apropierea coamei unui deal.
Politistii au inceput cercetarile pentru a afla care dintre cei doi soferi se face vinovat de producerea accidentului.

skoda octavia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005922 (s)