News Flash:

A turnat acest incredient usor de procurat in sampon si a uitat definitiv de caderea parului! O sticluta costa maxim 5 lei! Cu siguranta, l-ai folosit si tu pana acum!

11 Februarie 2018
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
sampon

Uleiurile esentiale reprezinta “extracte” ale anumitor plante, fiind foarte bogate in substantele bioactive continute de acele plante, de unde curg o sumedenie de capacitati extraordinare de vindecare. In ultima vreme, datorita popularizarii meritate a acestora, multi oameni incep sa devina constienti de potentialul lor vindecator, incepand sa le utilizeze. Uleiurile esentiale sunt cunoscute si folosite inca din antichitate, proprietati lor curative fiind recunoscute.

Vindecatoarele uleiuri esentiale pot fi folosite pentru a trata diverse afectiuni, iar modurile in care se pot intrebuinta sunt foarte diversificate. Ai putea folosi, spre exemplu, aceste uleiuri pentru a imbunati calitatea samponului si pentru a-i conferi acestuia abilitati deosebite, cum ar fi stoparea caderii parului si indepartarea completa a matretii, precum si revitalizarea scalpului.

Datorita multor factori nocivi pe care-i implica viata cotidiana (precum poluarea sau stresul), pierderea parului a devenit o problema cu adevarat frecventa, atat in cazul barbatilor cat si al femeilor (cine nu s-a speriat niciodata de cat par pierde la o simpla spalare?). Sunt pline farmaciile de produse ce promit rezultate extraordinare, miraculoase, dar cate din acestea chiar functioneaza? Sa nu mai vorbim de pretul astronomic.
Folosind ulei esential, iti poti face un sampon care va opri caderea parului, va indeparta matreata si va stimula crestea unui par intr-adevar puternic si sanatos.

Uite cum sa-l prepari: cauta in comert un sampon de calitate, cu pH neutru (adica 7), apoi adauga cateva picaturi ( intre 2 si 5) de vitamina E (este relativ ieftina si o gasesti la orice farmacie), apoi adauga 10 picaturi de ulei esential de rozmarin si 12 picaturi de ulei esential de lamaie. Amesteca bine inainte de a-l folosi.
Aplica samponul pe parul umed, maseaza timp de 5 minute cu miscari circulare ce sa permita o distributie uniforma pe intreg parul, apoi lasa-l sa actioneze alte 10 minute. Vei fi uimit de rezultate!
 


uleiurile esentiale substantele bioactive vindecatoarele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006207 (s)