News Flash:

A tinut picioarele intr-un lighean plin cu apa de gura. Ce s-a intamplat dupa o jumatate de ora este ULUITOR

10 Februarie 2016
9629 Vizualizari | 1 Comentarii
picior in lighean
Problemele cu picioarele ne pot strica dispozitia pentru mult timp, provocand un disconfort nemaipomenit! Ereditatea, modul de viata nesanatos, alegerea gresita a incaltamintei si imunitatea slaba sunt principalele cauze ale bolilor ce ne ataca picioarele.
Redactia Perfect-ask.com a facut o selectie a celor mai eficiente metode de lupta cu astfel de probleme. Ciuperca piciorului, unghii incarnate, bataturi si chiar guta – toate acestea vor ramane in trecut daca veti lua masurile necesare.
Bolile picioarelor
Ciuperca piciorului
Pentru a scapa de ciuperca incercati sa faceti bai de picioare cu solutie de clatit gura. Tineti picioarele in acest lichid antiseptic timp de 30 de minute. Dupa cateva tratamente boala va disparea!
Degetele deformate
Boala piciorului plat, artroza si deficitul de calciu in organism pot duce la deformarea degetelor. Pentru a le vindeca e suficient sa faceti gimnastica! Intindeti articulatiile degetelor, ceea ce este deosebit de eficient daca o faceti dupa o baie fierbinte.
O alta activitate folositoare si distractiva este ridicarea obiectelor cu ajutorul degetelor de la picioare! Astfel ele devin mult mai sanatoase.
Bataturile
De regula bataturile sunt problema oamenilor care au o transpiratie activa a picioarelor. Aplicati deodorant solid pe zonele problematice si bataturile nu vor mai indrazni sa apara!

Osul iesit la picior
Amestecati sucul unui ardei rosu iute cu vaselina si aplicati amestecul pe zona afectata. In timp ce deformatia poate fi inlaturata prin operatie chirurgicala (si asta nu in toate cazurile), solutia cu ardeiul rosu va va scuti de inflamatie si durere mult mai simplu! Caci secretul este in capsaicina: o substanta cu proprietati antiinflamatorii puternice, care este in componenta ardeiului rosu.
Pe parcursul zilei, de asemenea puteti unge inflamatia cu ghimbir si curcuma, aceste condimente avand si ele efecte antiinflamatorii.
Bataturile in talpa
In acest caz o solutie extraordinara este ceapa cruda marinata in otet de mere! Preparati acest “deliciu” pentru picioare si, inainte de a merge la culcare, aplicati-l pe zonele afectate si infasurati piciorul intr-o punga. Repetati procedura in fiecare seara pana cand bataturile vor disparea!
Durerea de calcai
Cea mai eficienta solutie impotriva acestei dureri este gheata. Masati calcaiul cu un obiect rece sau cu o punga cu gheata. O alta solutie ar fi intinderea muschilor talpii si masajul indelungat al acesteia.

Podagra
Daca aveti chiar si cele mai nevinovate simptome ale acestei boli, ar fi bine sa eliminati din regimul alimentar zaharul si orice dulciuri. Efectul va fi foarte rapid! De asemenea, va recomandam sa consumati dimineata o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu dizolvata intr-un pahar de apa. O astfel de solutie va normaliza echilibrul acido-bazic din organism si va calma procesele dureroase.

Micoza piciorului
In asemenea cazuri cel mai eficient este usturoiul. Taiati cativa catei de usturoi in jumatate si puneti bucatile intre degetele de la picioare. E adevarat ca este o solutie usturatoare si cu miros neplacut, dar in schimb trateaza micoza mai bine decat orice preparate farmaceutice! Simptomele vor disparea foarte curand.

bolile picioarelor ciuperca piciorului degetele deformate podagra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008339 (s)