News Flash:

MIRACOL! Bea aceasta potiune in fiecare zi si nu te vei mai imbolnavi niciodata!

7 Februarie 2016
8780 Vizualizari | 0 Comentarii
potiune boli
Acest amestec uimitor este incarcat cu ingrediente care fac minuni pentru organismul tau. 

Ghimbirul are un efect de incalzire imediata care te face sa transpiri si sa eliberezi toxinele. Ghimbirul este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra sistemului gastro-intestinal. De asemenea, are foarte multe proprietati de intarire a sistemului imunitar. 

Bicarbonatul de sodiu va echilibra nivelul pH-ului corpului tau, facandu-ti corpul alcalin. El pur si simplu neutralizeaza virusii si ajuta la mentinerea echilibrului pH-ului din sange. 

Ceapa alba, destul de comuna, care este o sursa bogata de antioxidanti (quercitina), un bun anti-inflamator, antiviral si antibiotic. 

Usturoiul, tatal antibioticelor, este declarat cel mai bun antibiotic natural existent. 

Ardeiul iute, care contine licopen, ajuta la protejarea organismului impotriva cancerului si a bolilor de inima. Acesta contine, de asemenea si cantitati mari de fitochimicale si are proprietati antioxidante cum ar fi acidul clorogenic. 

Otetul de mere este bogat in calciu, fier, potasiu si pectina. Pectina este foarte buna pentru colon, ajuta la reglarea tensiunii arteriale si ajuta la indepartarea colesterolului rau. Otetul de mere este extrem de eficient in lupta impotriva infectiilor datorita proprietatilor sale antibacteriene si antifungice. 

Ingrediente: 

1 Ardei iute proaspat (10 cm) 

1 Capatana de usturoi 

1 Ceapa alba 

1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu 

1 Bucatica de Ghimbir (2 cm) 

200-250 de ml de otet din mere 

Mod de preparare: 

Spalati bine ardeiul si taiati-l in bucatele. Curatati usturoiul si ceapa, apoi tocati-le marunt. Curatati ghimbirul si dati-l pe razatoare. Asezati toate ingredientele intr-un borcan de 400 de grame amestecand toate ingredientele intre ele. Dupa ce ati asezat toate ingredientele in borcan, adaugati otetul din cidru de mere peste ele pana in partea de sus a borcanului. Dupa adaugarea otetului amestecati din nou continutul si lasati-l sa stea la marinat timp de 10 zile in camara, la loc intunecat si ferit de soare. Nu uitati sa amestecati zilnic continutul. 

Dupa scurgerea celor 10 zile, strecurati partea solida de partea lichida. Amestecati lichidul rezultat cu 1/2 de lingurita de bicarbonat. 

Pentru tratarea cancerului: 

Consumati 3 lingurite pe zi din partea lichida, una dimineata, una la pranz si una seara,luate dupa masa. 

Pentru prevenirea aparitie oricarei boli: 

Consumati acest preparat zi de zi timp de 6 luni pe an ( o luna da, o luna nu) cate o lingurita dimineata dupa masa si va asigur ca nici o boala nu se va mai lipi de dumneavoastra. (sursa: secretele.com, Cristian Iacov)

 


amestec uimitor ghimbirul ceapa alba usturoiul ardeiul iute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010496 (s)