News Flash:

A ajuns dupa gratii, dupa ce a fost prins inarmat in trafic (VIDEO)

9 Decembrie 2014
2483 Vizualizari | 0 Comentarii
Arest pentru 24 de ore,  asta a primit un barbat de 46 de ani prins de politisti in trafic. El avea asupra sa un cutit si o pusca de vanatoare, desi nu avea permis de port arma.
Barbatul a fost prins duminica in trafic de oamenii legii, pe raza localitatii Comlosu Mare. Avea asupra lui arma de vanatoare detinuta ilegal, dar si un cutit. Oamenii legii au mers imediat si i-au perchezitionat si locuinta.
„In urma perchezitiei, de la domiciliul barbatului au mai fost ridicate o pusca cu aer comprimat, o luneta, aproape 250 de cartuse si 50 de alice. Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase efectueaza cercetari fata de un barbat de 46 de ani, din comuna Lovrin, banuit de comiterea mai multor infractiuni la regimul armelor si munitiilor”, povestesc oamenii legii, conform tion.ro.
Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, detinere si port fara drept a unei arme din cele supuse autorizarii, bracon
El a fost retinut pentru 24 de ore si a ajuns in arestul IPJ Timis. Suspectul urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Galerie Video


barbatul comlosu mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007286 (s)