News Flash:

20 de blocuri din Timisoara vor fi anvelopate anul viitor

6 Decembrie 2014
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
Zeci de firme s-au inscris la licitatiile pentru aveloparea blocurilor din Timisoara prin proiecte pe fonduri europene. In total, cele trei proiecte scoase pana acum la licitatie de Primaria Timisoara prevad eficientizarea energetica a 20 de blocuri din oras, in care locuiesc aproape 1.000 de familii. Lucrarile vor incepe anul viitor.

Primarul Nicolae Robu a anuntat, marti, ca au fost deschise ofertele pentru trei dintre proiectele pe fonduri europene ce prevad eficientizarea energetica a blocurilor din Timisoara.
Astfel, pentru primul proiect, ce prevede anveloparea a sase blocuri, cu un total de 242 de apartamente, au depus oferte 16 firme. Pentru al doilea proiect pe fonduri europene, care prevede eficientizarea energetica tot a sase blocuri din oras au fost primite 13 oferte. Iar pentru al treilea proiect, ce prevede lucrari la opt blocuri din oras (un total de 490 de apartamente), au fost depuse 11 oferte.
Toate aceste oferte sunt analizate in prezent de reprezentantii Primariei Timisoara, care vor decide firmele castigatoare, scrie Tion.ro.
„La toate cele trei proiecte se deruleaza procesul de analiza si evaluare”, a spus Robu.
Dupa desemnarea castigatorilor, firmele se vor putea apuca de treaba. Cel mai probabil, acest lucru se va intampla in primavara anului viitor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006449 (s)