News Flash:

70 de angajati ai Spitalului Timisoara, audiati in cazul decesului arhitectei Casei Poporului

15 Aprilie 2016
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalului Judetean Timisoara
Aproximativ 70 de angajati ai Spitalului Judetean Timisoara au fost chemati la audieri la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Timis intr-un dosar ce vizeaza decesul arhitectei Anca Petrescu, care, printre altele, a proiectat si Casa Poporului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean Timisoara, aproximativ 70 de angajati ai acestei institutii medicale, in special medici si asistente de la Sectia Anestezie si Terapie Intensiva, au fost chemati la audieri la sediul IPJ Timis, intr-un dosar ce vizeaza decesul arhitectei Anca Petrescu.
„Sunt mai multi colegi chemati in vederea audierii. Ultimii colegi sunt programati in 20 aprilie. Sunt aproximativ 70 de colegi. Toti suntem audiati in calitate de martori. Au decurs civilizat si normal audierile”, a declarat doctorul Marius Papurica, de la sectia ATI a Spitalului Judetean Timisoara.
Audierile personalului de la Spitalul Judetean Timisoara au inceput joi, la sediul IPJ Timis. Sunt audiati doctori, asistente si alti angajati ai spitalului.
Conform doctorilor, sunt chemati, in medie 9 – 10 angajati de la spital pe zi, in total fiind vorba de aproximativ 70 de persoane de la Spitalul Judetean din Timisoara care au fost sau vor fi audiate, toate in calitate de martor, pana in 20 aprilie. Spitalul le-a pus la dispozitie angajatilor un jurist.
Arhitecta Anca Petrescu, cunoscuta pentru proiectarea Casei Poporului, a murit in toamna anului 2013 in urma unui accident rutier petrecut in judetul Timis. Initial, ea a fost tratata la Spitalul Judetean din Timisoara, iar, dupa aproximativ o luna, a fost transferata la Spitalul Floreasca din Bucuresti, unde ar fi ajuns infectata cu pioceanic.

anca petrescu casa poporului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004517 (s)