News Flash:

7 moduri de a cumpara un bilet de avion la pretul unui bilet la film

20 Aprilie 2018
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
bilet

Daca un bilet de avion ajunge sa coste 5 euro, pare ceva desprins dintr-o realitate paralela nu ? Dar nu este deloc asa daca stapanesti niste secrete ale cautarii online.

Editorii UTI24 au adunat tot felul de modalitati pentru a gasi cea mai ieftina optiune pentru zborul dumneavoastra.

1. Cautati zboruri nu mai devreme si nu mai tarziu de 1,5-2 luni inainte de calatoria propusa.
Achizitionati bilete de la mijlocul lunii ianuarie pana la inceputul lunii martie (cu exceptia sarbatorilor).

2. Incercati sa cumparati bilete in zilele de marti in intervalul orar 14:00 la 16:00. In zilele de marti si miercuri (dupa-amiaza), sunt cele mai mici preturi pentru zboruri.

3. Daca planuiti sa plecati doar pentru un weekend, va recomandam sa cumparati bilete vineri seara sau sambata dimineata. Orice sistem de calcul al preturilor nu este gandit perfect si uneori pe ultima suta de metri da rezultate in favoarea calatorilor. Cel mai adesea acest lucru se intampla pe rutele complexe dar si pe cele cu optiuni simple.

Secretflying.com – publica zilnic o selectie de astfel de erori. Pentru a fi intotdeauna informat, este mai bine sa va abonati la pagina lor de Facebook si sa urmariti postarile de pe Twitter.

Holidaypirates.com – ofera notificari pentru zborurile de vacanta si in weekend, precum si pentru un anumit aeroport de plecare.

4. Dupa rezervarea biletelor de avion, verificati imediat in dimineata urmatoare – de multe ori dupa ce motorul de cautare isi reseteaza filtrele va poate oferi o solutie mai ieftina. In acest caz, puteti schimba o rezervare platita in prima zi cu una mult mai ieftina in a doua zi si fara penalitati. Depinde de compania de transport si de platforma de rezervare. De exemplu serviciul yapta.com urmareste preturile pentru un anumit zbor si va va ajuta in caz de inlocuire.

5. Cautati promotii si nu va rezumati doar la primele rezultate din Google !!! Una dintre cele populare companii aeriene cu buget european este Ryanair. Nu cu mult timp in urma, ea a declarat ca zborurile sale ar putea deveni libere pana in 2020. Daca va intrebati cum e posibil sa zburati gratis va anuntam ca se poate. Pe tot parcursul zborului ve-ti beneficia de un ecran pe care vor rula reclame sau ve-ti completa diverse chestionare de statistica pentru operatorul de zbor.

6. Evitati orasele populare. Daca doriti cu adevarat sa mergeti la Paris, nu zburati pe aeroporturile centrale, selectati Champagne-Ardenne sau Vatry. Preturile pentru aceste aeroporturi sunt semnificativ mai mici.

7. Utilizati zboruri cu escala. Daca aveti nevoie sa ajungeti in Istanbul, nu cumparati imediat un bilet Bucuresti – Istanbul. Uneori, zborul Bucuresti – Chisinau cu transfer in Istanbul poate fi mult mai ieftin decat un zbor direct.

Mai jos aveti o lista cu cele mai populare motoare de bilete online:

matrix.itasoftware.com
kayak.com
whichbudget.com
expedia.com
momondo.com
jetradar.com
cheapoair.com
kiwi.com
orbitz.com

sursa: uti24.ro


ryanair
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005142 (s)