News Flash:

De fiecare data cand cumpara un burete nou de vase, prietena mea facea o mica taietura. Dupa ce mi-a spus motivul pentru care face asta, am ramas total surprinsa. Este mai folositor decat crezi! Cu siguranta vei încerca

20 Aprilie 2018
1769 Vizualizari | 0 Comentarii
burete

Filmuletele care ne invata cum sa ne usuram munca prin casa sunt din ce in ce mai cautate pe internet, iar ele intra rapid in gratiile gospodinelor tocmai pentru ca sunt de mare ajutor.

Un exemplu in acest sens este chiar materialul video de mai jos. Fiecare dintre noi are prin casa cate un obiect cu o forma neregulata pe care il curata foarte greu sau pe care este nevoit sa il arunce tocmai pentru ca nu se curata niciodata foarte bine.

Pentru a rezolva aceasta problema avem filmuletul de mai jos. Singurele ustensile de care ai nevoie sunt o foarfeca, un burete de vase obisnuit si cativa magneti.

Pentru a demonstra ca sfaturile sunt de mare utilitatea, in filmuletul de mai jos avem o vaza ciudata ca forma si cafea macinata in interior.

Crezi ca te-ar ajuta in casa acest truc?
 

Cu siguranta curatarea hotei iti da mari batai de cap, tocmai din cauza vaporilor de grasime care evacueaza din bucatarie. Curatarea hotei nu este doar pentru igiena, ci se poate evita si un incendiu.

Grasimea care se depunde pe hota poate genera mirosuri neplacute, iar aceste mirosuri atrag gandacii. Hota trebuie curatata si pe interior, nu doar la exterior.

Fitrele hotei se pun intr-o punga care poate fi sigilata, iar peste acestea se pune apa si amoniac.

Aceste filtre se lasa in solutia respectiva timp de 24 de ore, dupa care acestea se scot si clatesc cu apa calduta si se pun la uscat, potrivit earticole.net.

Pe exterior, hota se poate curata cu solutii degresante, cum ar fi alcoolul denaturat. Alcoolul va scoate orice urma de grasime. Aceasta metoda este una non-toxica si cu rezultate pe masura.

Un al truc este sa puneti filtrele hotei intr-o solutie din apa, sare si sare de lamaie timp de 15 minute. Daca nu se curata asa, puteti fierbe filtrele in aceasta solutie.

Pentru ca rufele sa-ti straluceasca de curatenie, ai nevoie doar de un ingredient din supermarket. Nu, nu e vorba de detergent. Costa doar 2 lei!

Spalatul rufelor poate fi o sarcina plictisitoare si obositoare, mai ales atunci cand te confrunti cu pete care par sa nu mai iasa cu nimic.

Insa trebuie sa stii ca exista un ingredient care, e langa ca va face minuni pentru rufele tale, te va ajuta sa sa faci economii – asta pentru ca este foarte ieftin: otetul alb.

Otetul alb este obtinut prin distilarea trestiei de zahar, a porumbului sau a alcoolului din malt.

Pe langa intrebuintarile sale culinare, acest aliment are si alte utilizari in gospodarie. Mai jos vei putea citi cateva dintre cele mai interesante.

Pare incredibil, dar otetul alb nu numai ca nu distruge culorile tesaturilor, ci ajuta la intensificarea acestora dupa ce detergentii le-au diminuat, scrie Doza de Sanatate.

DISTRIBUITI Facebook Twitter  
 

Galerie Video


grasimea fitrele otetul alb
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006421 (s)