News Flash:

3 zodii care au noroc urias in luna martie. Un nou inceput pentru ele

8 Martie 2018
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii2

Luna martie 2018 vine cu o conjunctura favorabila pentru trei dintre zodii. Ea aduce oportunitati care se vor concretiza in proiecte interesante pentru cei care stiu sa profite de ele.

Luna martie 2018 este marcata de schimbari pentru multe zodii, de noutati, de ocazii deosebite, insa nativii au nevoie de curaj pentru a profita de el.

Fiecare pas reprezinta un risc si cei care se tem de schimbare nu vor face progrese in luna martie.

Este o luna care inseamna la noi inceputuri, la descoperiri uimitoare – nativii care privesc mai atent in jurul lor pot descoperi ca au avut mult timp ”sub nas” o oportunitate buna.

Horoscop martie 2018 Leu

Nativii din Leu au parte de oportunitati mai degraba pe plan personal, in martie 2018, dar aceste oportunitati necesita foarte mult curaj.

Nativii din Leu care sunt prinsi in relatii ce nu le mai aduc fericirea au acum ocazia sa se rupa din ele, daca le-a fost teama sa faca asta pana acum.

Evenimentele din martie le vor da un plus de curaj sau ii vor face sa inteleaga ca se pot descurca si singuri fara probleme.

Nativii care sunt singuri de ceva timp isi vor da seama ca oportunitatea a fost mereu ”sub nasul lor”, insa nu au vazut-o, din diverse motive.

Poate sa fie vorba de un coleg de serviciu, de un prieten mai vechi pe care acum il vor vedea intr-o alta lumina. Insa si de data aceasta este nevoie de mult curaj – curajul de a spune ceea ce simt.

Horoscop martie 2018 Scorpion

Luna martie 2018 vine cu schimbari pe plan profesional pentru multi nativi din Scorpion. Daca nu a inceput deja sa se contureze, aceasta oportunitate va aparea pe parcursul lunii martie.

Dar pentru multi, ea se anunta deja, urmand ca in martie, ei sa indeplineasca formalitatile de rigoare.

Chiar daca nu pare neaparat un lucru bun in acest moment, schimbarea este de bun augur pentru toti nativi Scorpion, chiar si pentru cei care o fac fiind fortati de imprejurari.

In scurt timp ei vor observa ca a fost cel mai bun lucru care li se putea intampla.

Si pe plan personal, primavara vine cu pasi importanti pentru nativii Scorpion care vor incepe o relatie noua sau vor face un pas important in cea actuala.

Horoscop martie 2018 Taur

Pentru Taur, oportunitatile din martie 2018 sunt in sfera profesionala si apar mai ales la cei care isi doreau de mult o schimbare, dar nu aveau curajul sa o faca.

Evident, miscarea pe care o vor face va necesita curaj, ba chiar intr-o doza foarte mare, dar evenimentele din marte le vor oferi imboldul necesar.

Poate apare o ocazie intr-un loc asemanator sau un loc cunoscut, unde se vor duce cu inima impacata, stiind ca totul va fi bine.

Taurii care sunt multumiti de locul lor de munca s-ar putea sa aiba de luat o decizie grea pentru ca e posibil sa apara si la ei o oferta mai buna.


martie horoscop leu scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006454 (s)