News Flash:

Reteta delicioasa care a cucerit lumea anul trecut, si pe buna dreptate! Ai nevoie de trei ingrediente si e gata in 15 minute

8 Martie 2018
928 Vizualizari | 0 Comentarii
reteta

TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 45 min
Gata in: 60

INGREDIENTE
3 oua
120 g ciocolata alba
120 g crema de branza nesarata

MOD DE PREPARARE
Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert usor, rapid si extrem de gustos, care a devenit tot mai popular in ultima vreme. Incearca-l si vei vedea de ce!

Separati albusurile de galbenusuri. Puneti albusurile la frigider si preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Topiti ciocolata alba la bain marie, amestecand continuu cu ajutorul unei spatule. Puneti inauntru crema de branza nesarata, amestecand usor pana se omogenizeaza. Dati deoparte. Adagati galbenusurile, amestecati. Scoateti din frigider albusurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateti pana obtineti o spuma tare. Puneti o treime din albusuri peste crema de ranza. Amestecati. Apoi, pe rand, celelalte doua treimi, amestecand treptat pana la omogenizare.

Pregatiti un vas termorezistent, puneti hartie pergament pe care o ungeti cu ulei. Turnati mixtura. Luati vasul, ridicati-l usor si “loviti-l” de masa de cateva ori, pentru a scoate bulele de aer. Turnati niste apa fierbinte in tava cuptorului, puneti in mijloc vasul vostru. Dati la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade si… inchideti focul, lasand acolo vasul vostru pentru inca 15 minute.

Scoateti si puneti la racit. Pudrati cu zahar, daca doriti, sau presarati fulgi de migdale.

Sursa: unica.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 45 min
Gata in: 60

INGREDIENTE
3 oua
120 g ciocolata alba
120 g crema de branza nesarata

MOD DE PREPARARE
Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert usor, rapid si extrem de gustos, care a devenit tot mai popular in ultima vreme. Incearca-l si vei vedea de ce!

Separati albusurile de galbenusuri. Puneti albusurile la frigider si preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Topiti ciocolata alba la bain marie, amestecand continuu cu ajutorul unei spatule. Puneti inauntru crema de branza nesarata, amestecand usor pana se omogenizeaza. Dati deoparte. Adagati galbenusurile, amestecati. Scoateti din frigider albusurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateti pana obtineti o spuma tare. Puneti o treime din albusuri peste crema de ranza. Amestecati. Apoi, pe rand, celelalte doua treimi, amestecand treptat pana la omogenizare.

Pregatiti un vas termorezistent, puneti hartie pergament pe care o ungeti cu ulei. Turnati mixtura. Luati vasul, ridicati-l usor si “loviti-l” de masa de cateva ori, pentru a scoate bulele de aer. Turnati niste apa fierbinte in tava cuptorului, puneti in mijloc vasul vostru. Dati la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade si… inchideti focul, lasand acolo vasul vostru pentru inca 15 minute.

Scoateti si puneti la racit. Pudrati cu zahar, daca doriti, sau presarati fulgi de migdale.

Sursa: unica.ro


ciocolata alba galbenusuri albusurile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005210 (s)