News Flash:

3 ingrediente pentru maini superbe

6 Aprilie 2018
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
maini fine

Pentru ca pielea de pe maini sa fie frumoasa si sanatoasa, poti încerca acest truc. Ai nevoie de cateva ingrediente naturale care te vor ajuta sa ai mainile frumoase.

Iata ce trebuie sa faci.

Încearca sa folosesti o crema de maini care se prepara din 3 ingrediente simple, pe care le gasesti oriunde. Este posibil sa le ai deja în bucatarie. Ai nevoie de o lingura de miere, o lingura de iaurt si o lingurita de suc de lamaie. Aceasta crema poate fi folosita atat pentru maini, cat si pentru fata.

Pune ingredientele într-un recipient, dupa care amesteca-le pana vei obtine o crema. Înainte de a aplica aceasta crema pe maini sau pe fata, trebuie sa te speli înainte. Apoi aplica jumatate din acest amestec, folosind miscari circulare. Dupa aceea, foloseste si cealalta jumatate. Aplica acum crema, frecand usor pielea. Prima jumatate a acestei creme trebuie sa intre în piele, pe cand a doua jumatate va avea rolul de a proteja pielea.

Descopera ce spun mainile despre personalitatea ta 

Asteapta un sfert de ora, pentru ca acest amstec sa îsi faca efectul. Iaurtul va începe sa se usuce si va forma un strat solid deasupra pielii. Dupa ce trec cele 15 minute, te poti clati folosind apa calduta.

Nu este recomandat sa folosesti aceasta crema mai mult de doua ori pe saptamana. Ingredientele folosite pentru acest amestec aduc numeroase beneficii pielii. Mierea tine bacteriile la distanta, pe cand lamaia are rolul de a deschide putin nuanta pielii. Iartul va exfolia pielea si va avea un efect calmant.

Crema poate fi folosita si daca ai probleme cu acneea. Daca aveti pielea uscata, atunci este bine sa folositi o cantitate mai mica de suc de lamaie. În schimb, puteti adauga mai mult iaurt. Pentru tenul gras, se va folosi iaurt cu putina grasime si se va pune o cantitate mai mare de suc de lamaie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005888 (s)